Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op maandag 5 juni werd de Try-out les ‘Golf & Yoga’ bij BurgGolf Sint Nyk gegeven. Wat een geweldige opkomst en enthousiasme van iedereen die deelnam aan deze unieke les. Het was geweldig om te zien hoe de golf & yoga sporten samenkwamen om een perfecte balans te vinden tussen lichaam en geest.

 

Vanaf volgende week maandag 12 juni gaan we van start met de vervolglessen, waarin we dieper zullen ingaan op de technieken van golf en yoga. Of je nu een ervaren golfer bent die zijn vaardigheden wil verbeteren, een yogaliefhebber die graag nieuwe manieren van ontspanning wil verkennen, of gewoon op zoek bent naar een leuke en gezonde activiteit, deze lessen zijn voor jou!

 

Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en inspireren terwijl je de golfsport verkent en tegelijkertijd de voordelen van yoga ontdekt. Bereid je voor op een geweldige combinatie van fysieke inspanning, mentale focus en innerlijke rust.

Mis deze kans niet om de prachtige faciliteiten van BurgGolf Sint Nyk te ervaren en nieuwe vrienden te maken die dezelfde passies delen.

 

Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een reis van zelfontdekking en plezier!

 

Voor meer informatie kunt u bellen met BurgGolf Golfclub Sint: 0513 498 032

Aanmelden kan via events.sintnicolaasga@burggolf.nl