Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Steeds meer middelbare scholieren ontdekken de golfsport via buitenschoolse gymlessen op de BurgGolf golfbanen.

Samen met BurgGolf golfprofessionals en soms hun eigen gymdocenten leren ze in deze lessen op de driving range, chipping- en putting greens de basis van golf, zoals putten, swingen en chippen.

Het is een leuke en laagdrempelige manier om in clinic vorm samen met klasgenoten kennis te maken met golf. Het recente tweede bezoek van sportbedrijf De Fryske Marren deze zomer bevestigt dat dit ook voor jongere groepen kinderen leuk is. Ze organiseerden een complete golf-sportdag bij BurgGolf Sint Nyk voor basisschoolleerlingen. Hierbij konden de kinderen niet alleen de beginselen van golf ervaren maar kregen ze ook de kans om deel te nemen aan andere sportieve activiteiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw leerlingen te laten kennismaken met golf bij BurgGolf?
Vul dan het onderstaande formulier in. Onze Sales & Event medewerkers staan klaar om u zo snel mogelijk van meer informatie te voorzien.

    Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.