Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Onlangs was het weer zover, het eerste vaatje nieuwe haring werd geveild voor maar liefst €159.500! Vanaf vandaag kunt u ook bij BurgGolf weer genieten van deze heerlijke en gezonde lekkernij.

Dit jaar heeft de haring iets langer op zich laten wachten vanwege het koude en natte voorjaar. Maar dat heeft alleen maar bijgedragen aan de perfectie van de vis. Het heeft namelijk 10 dagen extra geduurd voordat de haring het gewenste vetpercentage van 16% had bereikt. Dit percentage is van groot belang, want het zorgt voor de optimale rijping van de vis voordat hij op uw bord belandt.

De komende weken serveren wij bij BurgGolf deze heerlijke haring als borrelhapje met een smaakvolle garnituur van ui, Amsterdamse uitjes en pickles op een smakelijk zacht broodje. Combineer de haring met een heerlijk glas Corenwijn. Dat is pas genieten!

Goed om te weten: haring is niet alleen ontzettend lekker, het is ook nog eens hartstikke gezond. Als vette vis zit haring boordevol omega 3-vetzuren en verschillende belangrijke vitaminen. Het valt dan ook in de categorie van ‘gezonde vette vis’, samen met andere favorieten zoals makreel en zalm

Eet smakelijk!