Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op dinsdag 6 juni is het weer zover, de International Women’s Golf Day! Deze dag is een wereldwijd evenement dat speciaal is gewijd aan het vieren en bevorderen van de rol van vrouwen in de golfsport. Want dat de verhouding nu scheef is en er veel meer mannen dan vrouwen op de baan te vinden zijn, dat klopt niet. 

Bij BurgGolf geloven we dat één dag bij lange na niet genoeg is om vrouwen kennis te laten maken met de golfsport. Daarom organiseren we gedurende de hele week, van dinsdag 6 juni tot en met zondag 11 juni de BurgGolf Ladies Week. Deze week staat in het teken van extra activiteiten en speciale aanbiedingen die exclusief zijn voor dames. Het is een uitgelezen kans om zelf te ervaren hoe leuk en inspirerend golf kan zijn!

Tijdens de BurgGolf Ladies Week nodigen we alle vrouwen, ongeacht hun ervaring of niveau, uit om de golfsport te ontdekken en mee te doen aan de activiteiten. Of je nu nieuw bent in de sport of al jaren golft, er is voor ieder wat wils. Van beginners clinics tot uitdagende wedstrijden, of je nu veel of weinig tijd hebt, we hebben een gevarieerd programma samengesteld op alle BurgGolf golfbanen.

Daarnaast hebben we speciale aanbiedingen en promoties tijdens de BurgGolf Ladies Week. Denk aan kortingen op greenfees, golflessen of zelfs aantrekkelijke starters golfsets. Het is dé gelegenheid om tegen een speciaal tarief te genieten van alles wat BurgGolf te bieden heeft.

Dus doe mee aan de BurgGolf Ladies Week en laat je verrassen door de charme en veelzijdigheid van golf. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe vriendinnen te maken, je golfvaardigheden te verbeteren en te genieten van een gezellige en inspirerende week vol golfplezier!