Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

LeClub Golf nu ook in Nederland

Met groot enthousiasme en trots introduceren wij LeClub Golf in Nederland. Dankzij de samenwerking met UGolf is BurgGolf aangesloten bij het wereldwijde netwerk van meer dan 900 golfbanen van LeClub. BurgGolf Clubleden ontvangen als eerste voordeel de LeClub GOLD Card helemaal kosteloos!

Waar gaat u met 50% korting op uw greenfee golfen?
LeClub Golf is een vooraanstaand golfnetwerk met wereldwijde samenwerkingen met toonaangevende partners. Denk aan o.a. UGolf en Bluegreen in Frankrijk en Spanje, Arnold Palmer Management met 48 golfbanen in de VS, Green Pass Golf met 48 golfbanen in Italië en alle golfbanen die aangesloten zijn bij Links2Golf.

LeClub GOLD Card exclusief voor BurgGolf Clubleden
De LeClub GOLD Card is exclusief beschikbaar voor leden van golfbanen die aangesloten zijn bij LeClub. BurgGolf is aangesloten bij LeClub dankzij de samenwerking met UGolf en daarom ontvangen BurgGolf Clubleden de LeClub GOLD Card kosteloos.

Met deze kaart geniet u van tot wel 50% korting op greenfees van uw favoriete golfbanen wereldwijd, exclusief de extra voordelen van het loyaliteitsprogramma:

• Exclusief voor BurgGolf Clubleden: verkrijg exclusieve toegang tot het wereldwijde LeClub netwerk
• Inclusief gratis speelrecht verzekering: altijd een gerust gevoel!
• Bespaar groot: geniet van tot wel 50% korting op greenfees bij meer dan 900 golfbanen wereldwijd
• Shop én spaar: spaar en profiteer van fees om te gebruiken in de LeClub Boutique
• Luxe golfreizen: toegang tot unieke aanbiedingen voor onvergetelijke golfvakanties
• Persoonlijke conciërge service: laat LeClub Golf wereldwijd de beste greenfee deals en reserveringen voor u regelen

Speelrecht verzekering
Het leven is onvoorspelbaar, ongevallen zoals een langdurige ziekte of blessure kunnen iedereen overkomen. Met de LeClub GOLD Card bent u automatisch beschermd, zonder extra kosten, door onze speelrecht verzekering. Deze verzekering is niet alleen ontworpen om de financiële lasten te verzachten in het geval dat u niet kunt golfen, maar biedt ook een waardevolle gemoedsrust. Met de LeClub GOLD Card bent u altijd een stap voor, een geruststellende gedachte!

Hoe wordt u de trotse bezitter van de LeClub GOLD Card?
De LeClub Card is exclusief én kosteloos beschikbaar voor BurgGolf Clubleden. Bent u nog geen BurgGolf Clublid? U kunt bij het kiezen voor een BurgGolf Clublidmaatschap direct de LeClub GOLD Card aanvinken. Heeft u al een BurgGolf Clublidmaatschap? Log dan in op Mijn.BurgGolf en bevestig uw keuze voor de GOLD Card via de pop-up. Heeft u nog niet gekozen? Uw persoonlijke keuzepagina op Mijn.BurgGolf leidt u naar deze exclusieve optie.

Meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze samenwerking met UGolf of LeClub? Bezoek dan LeClub pagina of neem contact met ons op. Het BurgGolf team staat voor u klaar!