Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Jorick van Geel wint 1e Zuid-Hollands Open op BurgGolf Westerpark

Op maandag 1 juli 2024 werd op de baan van BurgGolf Westerpark het Zuid-Hollands Golf Open – Betcity Golf Tour georganiseerd. Deze wedstrijd was voor amateurs en professionals vanaf 16 jaar oud. De HCP-limiet voor heren was 14.0, voor dames 16.0. Deze wedstrijd telde mee voor de NGF Jaarranglijsten.

Jorick van Geel heeft de eerste editie op BurgGolf Westerpark gewonnen! Met een indrukwekkende ronde van 73 slagen bleef hij zijn concurrenten voor. Naast eeuwige roem ontving Jorick een cheque van €355 en belangrijke punten voor de Betcity Golf Tour en de NGF Jaarranglijst.

Op een gedeelde tweede plaats eindigden BurgGolf clubleden en local heroes Jim de Heij en Daniel Peptu, die beiden een ronde in 75 slagen op de kaart brachten. Wij zijn erg trots op hun prestaties!

Bekijk de volledige uitslag hier: Zuid-Hollands Open Uitslagen