Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op zondagochtend 11 juni is het zover! Max Albertus, een van de grootste golftalenten uit Nederland, komt op uitnodiging van golfprofessional en Jeugd Coördinator Helmuth van Heel naar BurgGolf De Haverleij!

Deze bijzondere ochtend speciaal voor de jeugd bestaat uit de volgende activiteiten:

🎙️ Lezing van Max Albertus: Ontdek de geheimen achter het succes van Max en laat je inspireren door zijn verhaal.
⛳️ Short game masterclass: Leer de fijne kneepjes van het korte spel van een professional. Verbeter je chip-, pitch- en putttechnieken en verhoog je slagvaardigheid rondom de green.
💪 Long drive demonstratie: Bewonder de indrukwekkende slagkracht van Max en krijg inzicht in de technieken die hem in staat stellen om verbluffende afstanden te slaan.
🎯 Driving range moment voor de kids: Speciaal voor de jonge golfers is er een spannend moment op de driving range onder begeleiding van Max. Leer de basisprincipes en krijg persoonlijke tips van een echte professional!

📆 Datum: Zondag 11 juni
📍 Locatie: BurgGolf de Haverleij
Schrijf je hier snel in en maak je klaar met de kids voor een onvergetelijke golfdag met Max Albertus!