Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Kom ook netwerken op de green: ondernemers uit Wijchen en omstreken strijden om de eer bij BurgGolf De Berendonck voor het Wijchen Open op 5 oktober 2023! Het MKB Wijchen Open is een gezellige 18-holes golfdag bij BurgGolf De Berendonck in Wijchen. Ondernemen en golfen worden vaak in verband gebracht, niet alleen vanwege de ups en downs die ondernemers ervaren, maar ook vanwege de verbindende kracht van golf.

U kunt deelnemen door een hele (4-ball) of halve (2-ball) flight te reserveren, waarbij u uw eigen team kunt samenstellen. De prijs voor een flight is inclusief hole-sponsoring, waardoor uw bedrijf gedurende de hele dag extra opvalt bij alle deelnemers!

Tijdsschema:

11.00u: Ontvangst met koffie en lunchpakket
11.30u: Welkomstwoord en presentatie
12.45u: Verplaatsing naar de holes voor de shotgun-start
13.00u: Start van de 18-holes golfronde (Texas scramble)
17.30u: Terugkeer naar het clubhuis met borrel en bitterballen (eventueel omkleden)
18.30u: Prijsuitreiking
18.45u: Start van het BBQ-buffet
20.00u: Einde van MKB Wijchen Open

Voor MKB Wijchen-leden die minder affiniteit hebben met golf, maar wel graag willen netwerken en elkaar willen ontmoeten, bieden we dit jaar de volgende opties:

  • Diner (BBQ) en borrel (start om 18:45 uur): € 50,-
  • Diner (BBQ) en borrel inclusief golfclinic en 9-holes PAR 3-wedstrijd (best ball – start om 15.00u): € 100,-

Meer informatie en inschrijven? Neem dan contact op via komgolfen@wijchenopen.nl, dit is niet mogelijk via BurgGolf.