Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BurgGolf Westerpark is trots om al jarenlang de Robert Kalkman Foundation te ondersteunen door het beschikbaar te stellen van de oefenfaciliteiten en de Toptracer Range.

De stichting zet zich in om het leven van kinderen en jongeren met kanker en/of een lichamelijke beperking te verrijken door middel van golf. PGA-golfprofessional Robert Kalkman, de drijvende kracht achter de foundation, wil zijn passie voor golf delen met kinderen en jongeren die geconfronteerd zijn met kanker of een beperking. Zijn doel is de kwaliteit van leven voor deze jonge mensen te verbeteren door het aanbieden van plezier, ontspanning en afleiding.

De foundation biedt kinderen met kanker en/of een lichamelijke beperking de kans om de wereld van golf te ontdekken. Door de frisse lucht en het competitieve element van de sport, komen de deelnemers tot leven, sluiten ze nieuwe vriendschappen en ontdekken ze dat golf hen een nieuwe sportieve uitdaging kan bieden!

Ken je iemand die het heel erg leuk zal vinden om deel te nemen aan de Golf Fun Clinics van de Robert Kalkman Foundation? Bezoek dan de website. Natuurlijk ook voor meer informatie en hoe u een bijdrage kunt leveren aan dit goede doel!