Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Het is zover: de heteluchtballon staat rechtop. De piloot wenkt je om in de mand te klimmen. Met een laatste krachtige vlam wordt de ballon opgeblazen en voel je kriebels in je buik. Langzaam stijgt de heteluchtballon op en je drijft mee met de wind terwijl het prachtige Friese landschap onder je voorbijtrekt, met zijn meren, bossen en landerijen. Oh kijk, daar ligt BurgGolf Sint Nyk

Van vrijdag 7 juli tot en met zondag 16 juli kun je op alle BurgGolf banen een GOUDEN driving range bal vinden in de ballenautomaat. Als je de gouden bal tapt in je ballenmandje op de driving range, dan maak je kans op een ballonvaart voor 2 personen tijdens de Friese Ballonfeesten. Breng de gevonden gouden bal naar de lokale baanmanager. Hiermee maak je kans om een ballonvaart voor 2 personen te winnen op donderdag 27 juli 2023. De winnaar wordt bekend gemaakt op 19 juli. De gelukkige winnaar wordt uitgenodigd om op donderdag 27 juli 2023 naar Joure te komen, waar ze worden ontvangen door BurgGolf en toegang krijgen tot de VIP-tent. Voorafgaand aan de ballonvaart wordt er een heerlijk diner geserveerd.

Belangrijke informatie:

  • De winnaar wordt op woensdag 19 juli bekend gemaakt door middel van een loterijtrekking.
  • Als je gewonnen hebt maar zelf niet kunt gaan, wordt de tweede of andere volgende getrokken bal als de nieuwe winnaar beschouwd.
  • De ballonvaart vindt plaats op donderdag 27 juli tijdens de Friese Ballonfeesten. Verzameltijd is om 17.00 uur op het terrein in Joure.
  • Als de gouden bal niet binnen de aangegeven periode op een specifieke BurgGolf baan wordt gevonden, is er geen winnaar voor die baan en is deelname uitgesloten.
  • Medewerkers, vrijwilligers en professionals van BurgGolf zijn uitgesloten van deelname aan de actie.
  • Als de ballonvaart vanwege (weers)omstandigheden niet kan plaatsvinden, wordt deze op een later tijdstip opnieuw gepland.