Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Afgelopen week hebben we weer volop genoten van een geweldige golfdag tijdens het BurgGolf Dames Open op BurgGolf Westerpark! De weersomstandigheden waren perfect en de sfeer was absoluut fantastisch. Samen met alle enthousiaste deelneemsters hebben we een heerlijke dag op de golfbaan beleefd. De baan was in uitstekende conditie en het weer werkte zeker mee. Tijdens het golfen werden we verwend met verfrissende ijsjes, smaakvolle hapjes en verkwikkende Rodenbach!

Na het golfen was er een hartelijke ontvangst in het clubhuis, waar bubbels en heerlijke hapjes op de dames stonden te wachten. DJ Merel zorgde voor een vrolijke noot en het BurgGolf-team zorgde voor extra leuke animatie.

Een speciale dank gaat uit naar de Zoetermeerse Damescommissie, die met volle toewijding en inzet deze dag heeft georganiseerd. Dank ook aan het BurgGolf Westerpark Team en de sponsoren waardoor er zeer mooie prijzen waren. Van trolleys tot drivers en van ballen tot schoenen, het was allemaal te winnen. De dag was extra bijzonder door de kleurrijke bloemen van Nieuwenburg Bloemen en de spannende Hole-in-One prijs van TUI (die helaas niet werd gewonnen dit jaar). Ook willen we Picom drukkerij bedanken voor het prachtige caddieboekje.

En natuurlijk: last but not least, feliciteren we de Dames van BurgGolf Gendersteyn met hun overwinning! Het BurgGolf Dames Open 2024 zal dan ook plaats gaan vinden op BurgGolf Gendersteyn.

Wij kijken weer uit naar volgend jaar!