Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

 

Mijn.BurgGolf ledenportal

 

Geachte BurgGolf leden,

Naar aanleiding van de live-gang van de BurgGolf website ontvingen wij veel vragen of Mijn.BurgGolf ook vernieuwd gaat worden.

Wij zijn erg blij te kunnen melden dat u vanaf vandaag gebruik kunt maken van het nieuwe Mijn.BurgGolf!

Wat gaat er veranderen?
Behalve dat de nieuwe portal in de nieuwe huisstijl is gemaakt verandert er voor u niets. U logt nog steeds in via de link mijn.burggolf.nl met uw bestaande inloggegevens. Op de nieuwe portal kunt u terecht voor het boeken van starttijden, de baanstatus, het laatste nieuws en het inschrijven voor events en wedstrijden.

Wat kunt u verder zien op Mijn.BurgGolf?
U kunt bij het onderdeel ‘Mijn account’ uw gegevens controleren en indien van toepassing uw gegevens wijzigen. Bij dit gedeelte kunt u ook aangeven of uw profiel (naam en eventuele foto) getoond mag worden aan andere BurgGolf leden. Dit staat standaard uit: u moet dus expliciet toestemming geven voor het tonen van uw naam en eventuele foto. Heeft u andere wijzigingen? Deze kunt u doorgeven door het sturen van een e-mail naar de receptie van uw homecourse.

Ontwikkeling Mijn.BurgGolf
Natuurlijk ontwikkelen wij Mijn.BurgGolf verder om u nog beter online van dienst te zijn. Tips die we eerder mochten ontvangen van diverse leden staan op de lijst en worden niet vergeten in een volgende fase. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan uw baanmanager of bij de gastheren en dames van de shop of receptie.

Wij wensen u weer fijne golfrondes toe!