Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Weer starten met golf

Nu het golfseizoen in volle vaart is ontvangen we regelmatig vragen van golfers die soms al jaren niet meer gegolfd hebben en weer opnieuw willen beginnen. Zonder GVB/HCP bent u van harte welkom op de BurgGolf (9-holes) Par-3 banen. Maar wilt u een golfronde lopen op de grote baan? Dan heeft u opnieuw uw NGF-registratie nodig.

Hoe zit dit nu precies? Wij leggen het u graag uit. Want wat moet u doen als u na een aantal jaren niet gegolfd te hebben weer wil beginnen met golf?

Optie 1: U heeft in het verleden uw GVB /HCP54 gehaald heeft en steeds de jaarlijkse NGF-bijdrage betaald. U heeft alleen niet gegolfd op de grote baan. Als ik nu weer direct wil beginnen met golf, mag dat?

Ja. Leuk dat u golf weer gaat oppakken! U kunt direct een starttijd reserveren en u speelt vanaf de handicap die op uw NGF-pasje staat. Deze kunt u opvragen in de Golf.nl app. Deze kunt u gratis downloaden waarna u kunt inloggen met uw GSN (Golf Service Nummer) nummer.

Optie 2: U heeft in het verleden uw GVB/HCP54  gehaald heeft en op een gegeven moment niet meer de jaarlijkse NGF-bijdrage betaald. Mag ik nu weer direct beginnen met golf?

Wat leuk dat u weer start met golfen, maar u mag nog niet een qualifying 9- of 18-holes golfronde lopen. U moet eerst opnieuw uw NGF registratie aanvragen. Heeft u uw oude NGF-pasje nog? Geef dan het NGF nummer door wat op dit pasje staat. Bij een BurgGolf Clublidmaatschap ontvangt u standaard een NGF registratie. Liever alleen uw NGF registreren en met voordeel golfen? Dan is het voordeligste de BurgGolf LoyalTee Club. Wist u trouwens dat dit in slechts 5 minuten geregeld is? Vervolgens voert u een qualifying kaart in bij de Golf.nl app, gespeeld vanaf uw laatst bekende handicap. Zo wordt uw nieuwe handicap opnieuw bepaald. Het golf regelexamen blijft altijd gelden en verloopt nooit, u hoeft dus niet opnieuw dit examen af te leggen.

Bent u het NGF pasje kwijt en weet u uw oude NGF nummer niet meer?
Neem dan contact op met de administratie van de BurgGolf LoyalTee Club per mail met uw geboortedatum, voorletters en achternaam. Wij vragen uw oude HCP op bij de NGF en zorgen ervoor dat deze opnieuw wordt geregistreerd.