Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Heerlijke gerechten met lokale producten

Bij Restaurant Kingfisher begrijpen we als geen ander wat de “19e hole” betekent in de golfsport – een plek om te ontspannen, te genieten en gezellig samen te zijn voor, tijdens of na een ronde golf. 

De koks in de diverse Kingfisher restaurants op de BurgGolf golfbanen hebben een kaart samengesteld met klassiekers en ‘meer moderne gerechten’ uit alle windstreken. Alles is natuurlijk vers bereid met de beste lokale producten. Of u nu komt golfen of niet, lid bent of niet, u bent altijd welkom. Onze restaurants zijn altijd goed bereikbaar en voorzien van ruime en gratis parkeermogelijkheden. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Koffie, thee, lunch, borrel en diner met een goed glas wijn

Restaurant Kingfisher is gelegen op de verschillende golfbanen van BurgGolf, waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en een goed glas wijn. Kingfisher Restaurant biedt ook de mogelijkheid om zakelijke bijeenkomsten, feesten en recepties te organiseren. Bekijk de openingstijden van het restaurant op de golfbaan bij u in de buurt en geniet van de gezellige sfeer van Kingfisher Restaurant, waar gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Reserveer direct uw tafel bij BurgGolf

    Soort

    Bekijk hier de huidige openingstijden van onze locaties.

    Waar wilt u uw tafeltje reserveren?

    Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.