Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op 9 december werd het kerstseizoen bij BurgGolf De Haverleij feestelijk geopend met de jaarlijkse ‘X-mas Tree Light-up! Deze avond stond in het teken van gezelligheid, warmte en gezellig samenzijn. 

De avond werd extra speciaal door de activiteiten georganiseerd door golfprofessional Helmuth van Heel op de Par-3 golfbaan. Samen met @specialgolf2021 creëerde hij een magische ervaring voor de kinderen, waarbij ze met lichtgevende ballen golf speelden. Dit zorgde voor een sfeervolle en vrolijke sfeer onder de aanwezigen.

Een onvergetelijk moment was het uitpakken van kerstcadeaus door de kinderen, een verrassing die veel blije gezichten opleverde! Deze leuke toevoeging aan de avond werd enorm gewaardeerd door zowel de kinderen als door de deelnemers aan Special Golf.

De organisatie wil graag alle ouders, begeleiders, leden, personeel en iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze avond hartelijk danken. Hun inzet en toewijding maakten het evenement tot een groot succes!