Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Droomt u als golfer ook van het spelen op ’s werelds meest iconische golfbanen? Dankzij Toptracer is dat mogelijk zonder de hele wereld over te vliegen! Bekijk hier het volledige overzicht van de golfbanen die zijn opgenomen in het Toptracer Range systeem bij de Toptracer Range van BurgGolf Westerpark. 

Heeft u de Toptracer Range App al gedownload voor Android of IOS?
Download de Toptracer Range app voor de beste Toptracer ervaring. Bewaar en volg de eigen statistieken en monitor uw vooruitgang!

The Belfry, Brabazon
De Brabazon Course op The Belfry staat bekend om zijn strategische bunkers en smalle fairways. Het is de enige baan die vier keer gastheer is geweest voor de Ryder Cup. De 10e hole, “High Ball,” is berucht vanwege de indrukwekkende hoogte van de bomen die langs de fairway staan, wat een uitdaging vormt voor golfers om te navigeren.

Carus Green
Deze Engelse baan biedt een prachtig uitzicht op de omliggende Cumbriaanse heuvels. Het is een uitstekende locatie om te genieten van de natuur en biedt enkele verraderlijke greens die het uiterste van je puttervaardigheden vergen.

Torrey Pines
Gelegen in San Diego, Californië, heeft Torrey Pines een dramatische kustligging met adembenemende uitzichten op de Stille Oceaan. De baan heeft smalle fairways en uitdagende roughs, en het is gastheer geweest voor de Farmers Insurance Open.

London GC
Deze Engelse golfbaan biedt golfers een gevarieerde mix van bos- en heidegaten. Met smalle fairways en strategische bunkers, vereist het precisie en strategie. De uitdagende 10e hole heeft een smalle fairway met waterhindernissen.

Centro Nacional
Gelegen in Spanje, biedt het Centro Nacional golfers een prachtige omgeving met uitzicht op de Sierra de Guadarrama. De baan heeft een verscheidenheid aan holes, variërend van korte par-3’s tot lange par-5’s, waardoor het een gevarieerde uitdaging biedt.

Spanish Bay
 Spanish Bay in Pebble Beach, Californië, wordt geprezen om zijn Schotse stijl en ongelooflijke uitzichten op de kust. Golfers zullen genieten van de doedelzakmuziek die over de baan speelt, waardoor een unieke sfeer ontstaat.

Kiawah Island
De Ocean Course op Kiawah Island, South Carolina, is beroemd om zijn uitdagende omgeving. De 17e hole is een par-3 met de oceaan als achtergrond, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Pebble Beach
Pebble Beach Golf Links biedt een verbazingwekkende uitzicht op de Stille Oceaan en de iconische Lone Cypress Tree. De 7e hole is een beruchte par-3 die over de oceaan gaat, wat zorgt voor een adembenemende tee-shot.

Naruo GC
Deze golfbaan in Japan biedt een mix van waterhindernissen, bunkers en strategisch geplaatste bomen. De baan is prachtig onderhouden en biedt een uitdagende golfervaring.

St Andrews, Old Course
De Old Course in St. Andrews, Schotland, heeft dubbele greens die gedeeld worden door twee holes, wat uniek is in de golfwereld. De “Hell Bunker” en “Road Hole Bunker” zijn beroemde obstakels op deze historische baan.

Gleneagles, King’s Course
Deze Schotse baan staat bekend om zijn gevarieerde lay-out en strategische bunkers. De 13e hole is een uitdagende par-3 met een smalle green.

PGA National, Championship Course
 Deze baan in Florida heeft een “Bear Trap,” bestaande uit de 15e, 16e en 17e holes, die bekend staat om zijn moeilijkheidsgraad. De 17e hole heeft een eilandgreen die golfers op de proef stelt.

Ullna GCC
De Ullna Golf Club in Zweden biedt een klassieke parkbaan met prachtige landschappen en een uitdagende lay-out. Het heeft smalle fairways en snelle greens.

Bro Hof, Stadium Course
De Stadium Course in Zweden is een moderne, uitdagende baan met brede fairways en dramatische bunkers. De 6e hole is een par-5 met waterhindernissen en bunkers die strategisch geplaatst zijn.

Royal St George’s
Deze Engelse baan heeft een rijke geschiedenis en biedt smalle fairways en diepe bunkers. De baan heeft enkele van de meest beruchte potbunkers ter wereld.

Bethpage Black: Deze baan in New York staat bekend om zijn moeilijkheidsgraad. De 15e hole, “Killer Bees,” heeft een smalle fairway en diepe bunkers.

Bro Hof, Castle Course
De Castle Course in Zweden biedt een spectaculair uitzicht op het kasteel en het omliggende landschap. De baan heeft een verscheidenheid aan waterhindernissen en strategisch geplaatste bunkers.

Close House, Colt Course
Deze Engelse baan biedt een gevarieerde golfervaring met snelle greens en brede fairways. De 13e hole is een pittoreske par-3 met waterhindernissen.

Spyglass Hill
Deze golfbaan in Californië is omgeven door dennenbossen en biedt enkele van de smalste fairways op de PGA Tour. De 4e hole staat bekend als een van de moeilijkste par-4’s in de wereld.

Harbour Town Golf Links
 Deze baan in South Carolina is beroemd om zijn smalle fairways, strategische bunkers en de beroemde rode en witte snoepgestreepte vuurtoren bij de 18e hole.

Oakmont CC
Oakmont Country Club in Pennsylvania heeft smalle fairways en bekende “church pews” bunkers die golfers uitdagen. De 8e hole is een lang par-3 met een smalle green.

Pinehurst No. 2
 Pinehurst No. 2 in North Carolina biedt gevarieerde terreinen met zandduinen en rollende fairways. De baan heeft de beroemde “turtleback greens” die precisie vereisen.

Toptracer Range – BurgGolf Westerpark
Let the games begin!

  • Real-time golfbal tracking
  • Interactieve golftraining
  • Voor ieders golfniveau
  • Speel virtueel op prestigieuze golfbanen
  • Speciaal voor kinderen Go Fish!
  • Toptracer Range Café
  • Golfevent locatie