Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Mijn naam is Job van der Stokker,

Woonachtig in Heeswijk-Dinther met mijn lieve dochter Bella. Vanaf mijn 10e ben ik gaan golfen op MOP in Vught. Hier heb ik mijn korte spel tot in precisie kunnen perfectioneren. Na 5 jaar ben ik lid geworden van Golfclub Midden-Brabant in Hilvarenbeek. Golf is een zeer verslavend spel geworden voor me. Je wilt alsmaar beter worden en jezelf uit blijven dagen. Niet alleen op sportief vlak, maar ook op mentaal vlak. In deze sport leer je jezelf zeer goed kennen, je zwakke en sterke kanten.

Vanaf 2006 ben ik golfprofessional

Mijn eerste 10 jaar van mijn carrière heeft zich afgespeeld bij Burggolf Gendersteyn Veldhoven. Na vele leuke leerzame jaren heb ik de stap gemaakt om verder te gaan als zzp’er. Hierdoor kan ik je verzekeren van een lagere score. Mijn uitdaging bij de leerling is om elke speler beter te maken. Ongeacht welk niveau de speler heeft.

De kracht van mijn les geven is het stimuleren, motiveren, coachen en adviseren tijdens of om mijn lessen heen. Voor elke speler maak ik graag een systematisch plan, wat voor beide goed kan passen. Mijn kwaliteiten in het les geven liggen vooral op het korte spel van het technische vlak van golf met het mentale stuk tijdens je golfronde te combineren. Ben dan ook een verwaand gebruiker van de Flightscope, hiermee maak ik graag een analyse van je swing. Na elke les krijg je een analyse op je account (www.degolfacademie.nl), zodat we een goed bestand opbouwen van je golfspel. Bespreken we de doelen voor een (afgesproken) periode en met goede feedback kijken we hier tijdig ook op terug.

Nieuw in de shop

Clubfitting, de volgende merken aanwezig: Ping, Callaway, Oddysey, Skymax
Trolley of golftas: Fastfold, Motocaddy, Motocaddy, Callaway, Ping, Skymax
Grip’s vernieuwen: Golfpride en Straight On

Graag tot snel!

Wilt u meer informatie of kennismaken? U kunt mij telefonisch bereiken, per mail óf plan direct een les in via de Pro Agenda.

Golflessen op alle BurgGolf banen

Onze golfprofessionals zijn er voor iedereen. Of u nu ervaren bent of net uw eerste slagen hebt gemaakt, bij BurgGolf bent u even welkom. Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Iedereen kan genieten van de golfsport samen met vrienden, familie of collega’s. Jong of oud, iedereen is welkom bij BurgGolf!

Gegarandeerd progressie met PGA golflessen

Golfprofessionals die een PGA-opleiding gevolgd hebben, staan garant voor kwaliteit. Alle golfprofessionals hebben een PGA opleiding achter de rug en zijn professioneel en langdurig opgeleid om elke golfer op een plezierige en ontspannen manier het golfen aan te leren. Door onze PGA golfprofessionals kunnen wij u ook progressie garanderen!

Erkende PGA golfprofessionals op alle locaties

BurgGolf Golf Academy verzorgt met erkende PGA golfprofessionals haar cursussen op meerdere locaties in Nederland. U kiest zelf uw locatie en haalt eenvoudig en dicht bij huis uw GVB. Je vindt onze cursussen op deze golfbanen in Nederland

GVB halen bij BurgGolf

Je GVB halen met handicap 54 doe je bij BurgGolf golfbanen. Wij bieden u verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. Vergelijk onze GVB cursussen, bekijk welke golfbenodigdheden u mee moet nemen, op welke locaties u de golfcursus kunt volgen en waar u kunt golfen na het halen van uw GVB.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.