Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Samenwerking met UGolf International

Wij zijn erg trots met u te mogen delen dat BurgGolf een commerciële samenwerking is aangegaan met UGolf International, het grootste golfbedrijf van Europa. UGolf beheert momenteel 125 golfbanen in negen landen op drie continenten en staat bekend als het vijfde grootste golfbedrijf wereldwijd.

BurgGolf announces collaboration with UGolf International

We are very proud to share with you that BurgGolf has entered into a commercial collaboration with UGolf International, the largest golf company in Europe. UGolf currently manages 125 golf courses in nine countries across three continents and is recognized as the fifth-largest golf company globally.

Kennis en innovatie

Dit partnerschap markeert een belangrijke stap voor BurgGolf in lijn met de snel veranderende ontwikkelingen in de golfwereld. UGolf brengt niet alleen uitgebreide ervaring, maar ook een gedeelde passie voor innovatie met zich mee. Nathanaël Pietrzak-Swirc, CEO van UGolf International, deelt zijn enthousiasme over de mogelijkheden die de samenwerking biedt voor het bundelen van kennis en innovatie.

Knowledge and innovation

This collaboration signifies a crucial step for BurgGolf in alignment with the rapidly changing landscape of the golf industry. UGolf brings not only extensive experience but also a shared passion for innovation. Nathanaël Pietrzak-Swirc, CEO of UGolf International, expresses enthusiasm for the opportunities this collaboration presents in combining knowledge and innovation.

Kopie van BurgGolf x UGolf International (500 x 500 px)

De toekomst

Wij bevinden ons nog in de beginfase van deze samenwerking. De komende maanden zullen wij gebruiken om de details verder uit te werken. Het spreekt voor zich dat deze samenwerking als doel heeft uw golfervaring bij BurgGolf te verbeteren.

The future

We are currently in the initial phase of this collaboration and will dedicate the coming months to refining the details. It is evident that this collaboration aims to enhance your golf experience at BurgGolf.

BurgGolf 2

Vereerd

Wij zijn vereerd dat een partij als UGolf ons zal adviseren om de golfervaring te verbeteren. Daarnaast kijken wij uit naar de kansen die dit biedt voor de groei en ontwikkeling van BurgGolf. Zo is BurgGolf dankzij deze samenwerking sinds december 2023 aangesloten bij het wereldwijde LeClub Golf netwerk.

Honored

We at BurgGolf are honored that a party like UGolf will advise us to enhance the golf experience. Additionally, we look forward to the opportunities this presents for the growth and development of BurgGolf. As a result of this collaboration, BurgGolf has been part of the global LeClub Golf network since December 2023.

Het gebeurt bij BurgGolf - Welkom

Het laatste nieuws

Hier kunt u het laatste nieuws lezen over de samenwerking tussen BurgGolf en UGolf International en alles wat daar uit voortkomt.

https://www.burggolf.nl/nieuws/samenwerking-burggolf-ugolf

Latest news updates

Read the latest news here about the collaboration between BurgGolf and UGolf International and everything that arises from it.

https://www.burggolf.nl/nieuws/samenwerking-burggolf-ugolf

BurgGolf 4

Blijf op de hoogte!

Om u regelmatig op de hoogte te houden van de voortgang zullen wij updates delen via de BurgGolf nieuwsbrieven, de website www.burggolf.nl en Mijn.BurgGolf.nl. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw baanmanager.

Stay informed!

To keep you regularly updated on our progress we will share updates through BurgGolf newsletters, Social Media, our website www.burggolf.nl and Mijn.BurgGolf.nl. If you have any questions, please do not hesitate to contact your course manager.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen en antwoorden op een rij

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met uw baanmanager of stuur een e-mail naar het BurgGolf Service Center. Wij helpen u graag verder!

BurgGolf heeft besloten samen te werken met UGolf om te profiteren van de uitgebreide kennis, expertise en faciliteiten van Europa’s grootste golfbedrijf. Deze strategische samenwerking stelt BurgGolf in staat om o.a. de exploitatie te verbeteren en innovaties door te voeren.

Al onze gasten en leden kunnen op korte termijn al genieten van de voordelen van deze samenwerking. Wij zullen alle BurgGolf Clubleden, BurgGolf LoyalTee Clubleden en gasten die regelmatig via Mijn.BurgGolf een starttijd reserveren op de hoogte houden van de beschikbare voordelen via o.a. de nieuwsbrieven die wij verzenden.

Op termijn overweegt BurgGolf uit te breiden met behulp van de expertise en ondersteuning van UGolf en meer golfbanen te exploiteren.

Een van de gezamenlijke doelen van UGolf en BurgGolf is om de golfsport in Nederland aantrekkelijker te maken, zowel voor jongeren als ouderen. Door te streven naar innovatie, professionalisering en een breder scala aan mogelijkheden willen beide partijen bijdragen aan de groei en duurzaamheid van de golfsport in Nederland.