Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Welkom bij LeClub Golf!

Europa’s grootste en meest vooraanstaande keten en netwerk van golfbanen!

Ontdek de LeClub Golf-card GOLD. Profiteer van 20 tot 50% korting op greenfees en geniet van vele voordelen tijdens (langere) vakanties en weekenden in de mooiste resorts in o.a. Frankrijk, Spanje en Portugal.

De GOLD Card is exclusief verkrijgbaar voor leden of abonnees van golfbanen in ons netwerk en biedt naast een speelrecht verzekering tot wel 50% korting op greenfees.

Ontdek de voordelen van LeClub Golf 

 • Exclusief: uitsluitend beschikbaar voor leden van golfclubs in het LeClub Golf Netwerk
 • Inclusief speelrecht verzekering: altijd een gerust gevoel
 • Hoge kortingen: bespaar tot 50% op greenfees op meer dan 900 golfbanen binnen het wereldwijde LeClub netwerk
 • Speciale aanbiedingen: geniet van exclusieve deals op golfreizen bij geselecteerde banen en resorts
 • Spaar punten: gebruik deze voor diverse voordelen en beloningen binnen het LeClub Golf-netwerk
 • Conciërge service: uw keuze voor het reserveren van greenfees in het buitenland. Wij zorgen voor de beste tarieven met kortingen tot 50% én regelen uw volledige reservering

LeClub GOLD Card

De LeClub GOLD Card is exclusief beschikbaar voor leden van golfbanen die aangesloten zijn bij LeClub. BurgGolf is aangesloten bij LeClub dankzij de samenwerking met UGolf en daarom ontvangen BurgGolf Clubleden de LeClub GOLD Card kosteloos.

Met deze kaart geniet u van tot wel 50% korting op greenfees van uw favoriete golfbanen wereldwijd, exclusief de extra voordelen van het loyaliteitsprogramma.

• Exclusief voor BurgGolf Clubleden: verkrijg exclusieve toegang tot het wereldwijde LeClub netwerk
• Inclusief gratis speelrecht verzekering: altijd een gerust gevoel!
• Bespaar groot: geniet van tot wel 50% korting op greenfees bij meer dan 900 golfbanen wereldwijd
• Shop én spaar: spaar en profiteer van fees om te gebruiken in de LeClub Boutique
• Luxe golfreizen: toegang tot unieke aanbiedingen voor onvergetelijke golfvakanties
• Persoonlijke conciërge service: laat LeClub Golf wereldwijd de beste greenfee deals en reserveringen voor u regelen

LeClubGOLD

Speelrecht verzekering

Het leven is onvoorspelbaar, en ongevallen zoals een langdurige ziekte of blessure kunnen iedereen overkomen. Met de LeClub GOLD Card bent u automatisch beschermd, zonder extra kosten, door onze speelrecht verzekering.

Deze verzekering is niet alleen ontworpen om de financiële lasten te verzachten in geval u niet kunt golfen, maar biedt ook een waardevolle gemoedsrust. Geniet van de zekerheid en het comfort dat deze verzekering biedt, zodat u zich volledig kunt focussen op uw herstel als dat onverhoopt nodig mocht zijn. Met de LeClub GOLD Card bent u altijd een stap voor, een geruststellende gedachte!

 

BurgGolf

Aangesloten golfbanen

LeClub Golf is een vooraanstaand golfnetwerk met wereldwijde samenwerkingen met toonaangevende partners.

Denk aan o.a. UGolf en Bluegreen in Frankrijk en Spanje, Arnold Palmer Management met 48 golfbanen in de VS, Green Pass Golf met 48 golfbanen in Italië en alle golfbanen die aangesloten zijn bij Links2Golf.

 

LeClub

LeClub FEES

LeClub FEES zijn de loyalty punten van LeClub Golf. U verdient ze bij uw golfuitgaven, met een eenvoudige verhouding van € 1,- uitgegeven = 1 FEE verdienen.

De FEES kunt u verdienen bij de aangesloten punten in het LeClub netwerk. Deze opgebouwde FEES kunnen vervolgens worden ingewisseld voor diverse voordelen en beloningen binnen het LeClub Golf-netwerk, waaronder kortingen op toekomstige golfuitgaven en exclusieve aanbiedingen!

BurgGolf De Purmer 13

Belangrijk om te weten

Alle golfers met een geldig e-mailadres kunnen lid worden van LeClub Golf, ook personen met een adres in het buitenland. BurgGolf Clubleden ontvangen de LeClub GOLD Card gratis dankzij de samenwerking met UGolf International.

Tarieven LeClub Golf
GOLD Card (gratis, exclusief voor leden van BurgGolf/UGolf International)

LeClub Golf Lidmaatschap voor bedrijven en personeelsverenigingen
Informeer naar de mogelijkheden voor een LeClub Golf Card voor uw medewerkers of personeelsvereniging.

LeClub Golf Cards

Verleg uw grenzen met LeClub Golf.

Speel op meer dan 900 golfbanen wereldwijd in het netwerk terwijl u fees spaart voor extra voordeel. Enjoy!

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over LeClub!

De meest gestelde vragen over LeClub en de LeClub GOLD cards bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

U heeft recht op de LeClub GOLD Card zodra u heeft gekozen voor een nieuw BurgGolf Clublidmaatschap vanaf oktober 2023 en u bent ouder dan 18 jaar.

Een voorbeeld: u kiest op 1 mei 2024 voor een nieuw BurgGolf Clublidmaatschap. Dan heeft u vanaf 1 mei 2024 recht op de LeClub GOLD Card. De kaart is vanaf dan geldig zolang uw BurgGolf Clublidmaatschap actief is.

De LeClub GOLD Card voorziet in de restitutie van kosten met betrekking tot het clublidmaatschap en de aangeschafte golfrondes die zijn verkregen bij BurgGolf, maar niet zijn aangewend, in het geval dat de verzekeringnemer zijn clublidmaatschap moet onderbreken omwille van een van de volgende situaties die zich voordoen na de aanvangsdatum:

 • Ongeval
 • Ziekte, met inbegrip van een terugval in de gezondheidstoestand
 • Overlijden
 • Verhuizing als gevolg van werkzaamheden op een locatie die zich op meer dan 100 kilometer afstand van de golfclub bevindt
 • Ontslag
 • Echtscheiding of scheiding
 • Zwangerschap

De restitutie wordt berekend op basis van het aantal ongebruikte dagen of golfrondes, met een aftrek van één maand. Het maximale restitutiebedrag is vastgesteld op EUR 3.000 per clublidmaatschap. Claims kunnen uitsluitend worden ingediend via het e-mailadres leclub@burggolf.nl.

LeClub GOLD Card-houders kunnen kortingen krijgen tot 50% bij de golfrecepties en online. De LeClub GOLD card is alleen beschikbaar voor leden van golfbanen in het LeClub Golf-netwerk.

Ja, de LeClub GOLD kaarten bieden kortingen aan op golfvakanties in diverse bestemmingen over de hele wereld, waaronder Spanje, Frankrijk, Marokko en Portugal met kortingen tot maar liefst 20%.

De conciërgedienst van LeClub Golf biedt u de ideale mogelijkheid om greenfees in het buitenland te boeken met kortingen tot wel 50%. Deze service regelt alle reserveringen voor u, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de details.

Om van deze service gebruik te maken, hoeft u slechts minimaal 4 dagen van tevoren de namen van de golfbanen, de gewenste data en starttijden door te geven.

Hierdoor kunt u genieten van golfervaringen over de hele wereld, inclusief bestemmingen zoals Spanje, Australië, de Verenigde Staten en Azië. U kunt uw verzoeken sturen naar conciergerie@leclub-golf.com. Houd er rekening mee dat er boekingskosten van €5 per boekingsdatum gelden, en €10 als het om een golfbaan uit het Links2golf-netwerk gaat

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan uw LeClub GOLD Card als u BurgGolf Clublid bent. De aansluiting van BurgGolf op het LeClub netwerk is mogelijk gemaakt door de samenwerking met UGolf en wordt u gratis aangeboden.

U kunt dan uw LeClub GOLD Card zelf registreren op de website van LeClub
Gebruik bij het aanmelden bij LeClub Golf het e-mailadres wat bekend is bij BurgGolf zodat het systeem uw aanmelding herkent.

Als u uw handicap wenst bij te houden en Qualifying rondes wil lopen dan moet u aangesloten zijn bij de NGF. Dat is niet mogelijk via de GOLD cards van LeClub. Dat kan wel via de BurgGolf Clublidmaatschappen of de BurgGolf LoyalTee Club.

Heeft u een LeClub GOLD card? Deze is en blijft gratis gekoppeld aan uw BurgGolf Clublidmaatschap. Zegt u het BurgGolf Clublidmaatschap op? Dan vervalt ook automatisch uw LeClub GOLD Card.

Dat kan gemakkelijk en snel door een e-mail te sturen naar leclub@burggolf.nl