Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Ervaar de ultieme golfzomer! 

Met 6 prachtige banen in Nederland staan u volop uitdagingen te wachten in uw spel en kunt u gegarandeerd altijd genieten van een golfronde. 

Met het BurgGolf Zomer Golf Clublidmaatschap heeft u volledige toegang tot al onze golfbanen. Of u nu wilt genieten van een rustige ontspannen ronde in de ochtendzon of juist een qualifying ronde wilt lopen met familie, vrienden of collega’s: dit clublidmaatschap biedt u de vrijheid om golf te beleven in de zomermaanden van 2024 zoals het u uitkomt.

Nazomeren in oktober

Wij hopen dat de maand oktober een heerlijk nazomerse maand wordt met volop golfdagen. Daarom hebben wij de maand oktober gratis toegevoegd aan het Zomer Golf Clublidmaatschap. Veel golfplezier!

Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven per startdatum:

 • Startdatum 1 juni: 650,- voor de volledige periode van 5 maanden (juni tot en met oktober)
 • Startdatum 1 juli: 495,- voor een periode van 4 maanden (juli tot en met oktober)
 • Startdatum 1 augustus: 325,- voor 3 maanden (augustus tot en met oktober)
 • Startdatum 1 september: 160,- voor de maanden september en oktober

De voordelen

 • Onbeperkt golfen op alle BurgGolf golfbanen in de door u gekozen periode. Geen beperkingen, alleen maar golfplezier!
 • Deelname aan (nationale) clubwedstrijden en activiteiten, perfect om uw spel te verbeteren en te genieten van de competitieve en gezellige sfeer!
 • Via Mijn.BurgGolf kunt u gemakkelijk uw starttijden tot 21 dagen van tevoren reserveren, zodat u altijd verzekerd bent van een starttijd die past in uw agenda.
 • Wist u dat u maar liefst 6 individuele boekingen tegelijk mag maken, zelfs exclusief (nationale) club- en commissiewedstrijden/activiteiten?
 • Nu inclusief de maand oktober waar u gratis verder kunt golfen!

Nog meer weten?

Lees onderaan deze pagina de FAQ met de meest gestelde vragen.
Of neem contact op met onze medewerkers!

Goed om te weten!

Het BurgGolf Zomer Golf Clublidmaatschap

De meest gestelde vragen over het BurgGolf Zomer Golf Clublidmaatschap kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Ja dat kan, uw BurgGolf Clublidmaatschap en/of speelrecht is op alle locaties geldig. Uw homecourse is de BurgGolf locatie waar u voor kiest bij inschrijving.

Ja, dat mag. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de Peak, Peaceful en Popular tijden waarop de greenfee tarieven zijn gebaseerd.

Nee, de hoogte van de factuur blijft hetzelfde. Stel u meldt zich aan op 10 juli. Dan kunt u direct gebruik maken van het Zomer Golf Clublidmaatschap en ontvangt u een factuur van 495,-. Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven per startdatum:

 • Startdatum 1 juni: 650,- voor de volledige periode van 5 maanden (juni tot en met oktober)
 • Startdatum 1 juli: 495,- voor een periode van 4 maanden (juli tot en met oktober)
 • Startdatum 1 augustus: 325,- voor 3 maanden (augustus tot en met oktober)
 • Startdatum 1 september: 160,- voor de maanden september en oktober

Ja, dat is natuurlijk mogelijk. Heeft u een Go-60 of Go-120 Clublidmaatschap? Dan worden de rondes die u loopt tijdens het Zomer Golf Clublidmaatschap wel geregistreerd maar niet geteld. Ná 31 oktober speelt u dan weer verder op uw huidige clublidmaatschap. Wilt u zich aanmelden voor het Zomer Golf Clublidmaatschap? Dan moet u wel het inschrijfformulier invullen op de website.

Ja, dat is natuurlijk mogelijk. U speelt dan tijdens de door u gekozen periode op het Zomer Golf Clublidmaatschap. Ná 31 oktober speelt u dan weer verder op uw LoyalTee Club lidmaatschap. Wilt u zich aanmelden voor het Zomer Golf Clublidmaatschap? Dan moet u wel het inschrijfformulier invullen op de website.

Ja, het clublidmaatschap hoort bij het Zomer Golf Clublidmaatschap. U kunt dus deelnemen aan exclusieve zomerevenementen en -activiteiten speciaal voor onze clubleden. Deze evenementen bieden een geweldige gelegenheid om andere leden te ontmoeten, te netwerken en samen te genieten van de golfsport. Denk hier aan gezellige toernooien, speciale clinics en sociale bijeenkomsten.

Als u uw handicap wilt bijhouden en Qualifying rondes wilt lopen, moet u aangesloten zijn bij de NGF met een NGF registratie. Deze NGF registratie hoort niet bij het BurgGolf Zomer Golf Clublidmaatschap. Wilt u wel uw NGF registratie laten verzorgen door BurgGolf? Dan kunt u zich aanmelden bij de BurgGolf LoyalTee Club en zo uw NGF registratie voor 2024 in orde maken.

Nee, dit is niet mogelijk. Het BurgGolf Zomer Golf Clublidmaatschap is niet restitueerbaar in welke vorm dan ook. Meenemen naar een volgende periode is niet mogelijk, maak er dus zoveel als mogelijk gebruik van!

 

Nee, dit is niet mogelijk. Het volledige bedrag wat op uw factuur vermeldt staat dient binnen 14 dagen na dagtekening van de ontvangen factuur betaald te zijn.