Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Hoe fijn zou het zijn om uw collega’s of relaties weer eens live te spreken? Echt contact in plaats van via een online gesprek. Het Coronavirus is al een tijd onder ons en helaas zal ook 2021 voor een groot gedeelte beheerst worden door dit virus. Maar dat betekent écht niet dat u weer het hele jaar uw collega’s alleen ziet met een Teams of Zoom overleg. Golf is dé perfecte manier om elkaar veilig te zien, te spreken en samen actief bezig te zijn.

Een golfdag wordt juist nu door velen beschouwd als het ultieme sociale en sportieve samen zijn en geen probleem met de huidige corona maatregelen. Het is een geweldige manier om even aan werk en de dagelijkse drukte te ontsnappen. Weet u niets van golf? Geen probleem! Lees verder om te zien hoe u een onvergetelijke golfdag organiseert. Ook in deze onzekere tijd!

Net als bij veel andere zakelijke evenementen, is het van het groots belang om te beslissen wat de doelen van uw zakelijke golfdag zijn.

  • Organiseert u dit uitje als een teambuilding?
  • Een evenement voor een bijzondere klant?
  • Het presenteren van nieuwe diensten of producten?

Een golfdag is bij uitstek geschikt voor beoefende en gevorderde golfers maar ook voor de gasten die willen leren golfen. Het is daarom ook mogelijk om een breed publiek uit te nodigen.

Het beantwoorden van deze vragen zorgt uiteindelijk voor een golfdag die heel goed past bij uw gasten. Als er eenmaal is besloten wat het hoofddoel van de golfdag is dan kunt u de vervolgstappen nemen. Bekijk ons E-Book voor de organisatie van Een Onvergetelijke Golfdag.

Het is vrij waarschijnlijk dat veel van uw werknemers en / of klanten interesse hebben in golf en misschien zelfs regelmatig spelen. Op dit moment zit de golfsport weer helemaal in de lift. Het is één van de weinige sportieve activiteiten die, omdat het buiten en veilig is, nog steeds mogelijk zijn in deze Corona tijd. Het kan ook heel goed dat u een golfdag organiseert voor alleen maar beginnende golfers. De vele verschillende clinics maken het ook mogelijk om als ongeoefende golfer een onvergetelijke dag te hebben. Na afloop van de dag zou het goed kunnen zijn dat golf de nieuwe passie is van één van de deelnemers. Uw golfdag heeft dus een blijvende impact!

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.

Is het verstandig om een golfdag te organiseren?

Ja! Tijdens de golfdag bent u altijd ingedeeld in groepjes van maximaal 4 personen. Bovendien houd u altijd afstand van elkaar en bent u samen in de buitenlucht. Dit is niet alleen tijdens het golfen maar ook met foodstands in de baan of een Live Cooking BBQ op het terras. Het kan allemaal veilig!

Toch is het een onzekere tijd en weet niemand of er een derde golf aan komt of dat het virus toeslaat op het moment dat u volop in de organisatie van de golfdag zit. Wij snappen dat dit lastig is en dat bijzondere tijden vragen om bijzondere flexibele afspraken. Met onze zorgeloze optie loopt u daarom ook géén enkel risico! Wanneer door veranderingen rondom het Coronavirus uw evenement niet meer kan doorgaan, kunt u deze ten alle tijden kosteloos annuleren.

Op deze manier hopen we een beetje van uw zorgen weg te nemen. Mocht u zich nog zorgen maken of zijn er dingen die u weerhouden om een evenement te organiseren, gaan wij graag in gesprek met u!

De indeling die u kiest voor uw dag, hangt af van hoe ervaren de spelers zijn. Natuurlijk hebben wij hier vele jaren ervaring in en helpen wij u graag om uw doel te bereiken.

Golfles BurgGolf - Introductiecursus

De hele dag actief in de weer zijn kan een serieuze trek opwekken. Bovendien is het belangrijk om uw vocht op peil te houden. Niet alle golfbanen hebben het restaurant in eigen beheer en dit kan lastig zijn bij het maken van afspraken. Op de BurgGolf banen bespreekt u al uw wensen met één persoon die direct u kan helpen met vragen over zowel golf als eten en drinken. Het slot van de dag is minstens net zo belangrijk als de golfdag zelf. Sluit de dag af met een aangeklede borrel, parade van Fingerfood hapjes of een Live Cooking BBQ. De mogelijkheden zijn vaak eindeloos maar stem ze af op uw gasten.

ZITTEN MIJN COLLEGA’S OF RELATIES HIER WEL OP TE WACHTEN? JA!
Ook afgelopen jaar hebben wij een aantal onvergetelijke golfdagen mogen organiseren midden in de Corona periode. Het viel dan ook erg op dat de wens om samen te komen bijzonder groot was, de reacties op de uitnodiging erg positief waren en daarmee ook het aantal aanmeldingen. Op de dagen zelf was het ouderwets gezellig en zeer waardevol. Juist in deze tijden is samen komen heel belangrijk maar natuurlijk wel op een veilige manier!

Wanneer één van onze BurgGolf locaties aansluit bij uw wensen, nodigen wij u natuurlijk graag uit voor een kop koffie. Wij helpen u graag verder met de vervolgstappen zoals de uitnodigingen versturen, het programma, culinaire invullingen en natuurlijk helemaal “Corona proof”. Samen maken wij uw golfdag onvergetelijk!