Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Golfwedstrijden en uitdagingen
Op vrijdag 30 juni a.s. ontvangen wij de BurgGolf Business Club leden graag tussen 10.30 uur -11.00 uur op BurgGolf de Berendonck in Wijchen, volgens baanmanager Wim van Middelaar de mooiste golfbaan van BurgGolf. Na de ontvangst start de dag om 12:30 uur met een 18-holes individuele Strokeplay wedstrijd op de grote baan. Wint u op hole 6 van de golfpro? Of gaat u voor de Nearest to the Bottle? Of doet u mee aan de Putting Challenge en wordt u of uw partner de Short Game Kampioen van de dag?

Ook voor nog niet-golfende gasten!
Wij nodigen u uit om deze dag niet alleen als golfer te beleven, maar ook te delen. U kunt daarom ook een niet-golfende partner, collega, vriend(in), kind of ander familielid meenemen om hem of haar kennis te laten maken met de golfsport. Onder begeleiding van een van onze golfprofessionals worden zij meegenomen in alle spelelementen van de golfsport en sluiten wij af op de Par-3 baan. Hopelijk worden zij net zo enthousiast als u voor deze sport.

Mede mogelijk gemaakt door onze partners
In en rond de baan wordt u verrast door onze businesspartners. Maak kennis met de vers-specialisten van de Sligro: Kaldenberg, Smit Vis en Poelier Ruig. Tijdens de borrel en BBQ kunt u genieten van verfrissende (speciaal)bieren en dranken van de Royal Swinkels Family Brewers en Coca-Cola. Maak kennis met de EziGolf Tourer en TUI Golfreizen. Wij danken al onze leveranciers en sponsoren voor hun waardevolle bijdrage aan deze dag. Wilt u ook een bijdrage leveren aan deze dag? Laat het uw baanmanager weten. Natuurlijk zorgen wij dan voor extra exposure gedurende de dag!

Borrel, BBQ en prijsuitreiking
Na een sportieve dag is het tijd om te ontspannen tijdens de borrel op het terras of in het clubhuis vanaf 16:00 uur. U kunt genieten van een gezellige Live Cooking BBQ op het prachtige terras van De Berendonck. Rond 18:30 uur vindt de prijsuitreiking plaats en om 20:00 uur sluiten we de dag af.

Meld u nu direct aan!
Het belooft een fantastische dag te worden waarbij het ontmoeten van elkaar centraal staat. Heeft u vragen over de dag of interesse in het BurgGolf Business Club lidmaatschap? Uw eigen baanmanager of Sales & Event manager staat u graag te woord. 

Met vriendelijke groet namens het complete BurgGolf team,

Sam van Eeghen
Directeur BurgGolf Holding

BurgGolf Business Club Relatiedag 2023

  • BurgGolf De Berendonck
  • Speciaal voor BurgGolf Business Club leden
  • Maak kennis met BurgGolf Business Club leden uit heel Nederland
  • Geniet van een volledig verzorgde dag vol golf en gezelligheid!

Welkom bij BurgGolf De Berendonck!

Volop vergezichten, waterpartijen en afwisselende bos- en waterholes. Deze verrassende en gezellige golfclub biedt mooie golfbanen en alle ruimte voor de ware golfliefhebbers.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.