Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Dames! Graag nodigen we jullie uit voor de Divadag op BurgGolf Gendersteyn op donderdag 5 oktober 2023.

Programma:
Vanaf 9:30 uur verwelkomen we jullie met een assortiment heerlijke diva-lekkernijen. Een perfect moment om elkaar te ontmoeten en een kijkje te nemen in de speciale pop-up Diva store samengesteld door Golfdiva Heleen Kamphuis.
Om 11:30 starten we met de 18 holes stableford-wedstrijd.

Gezelligheid na de wedstrijd:
Na afloop van de wedstrijd nodigen we jullie uit voor een informele borrel met hapjes. Hier hebben we ook iets speciaals voorbereid: een Bingo ten behoeve van de Linda Foundation. Voor slechts €10,- kun je deelnemen en maak je kans op een van de 6 fantastische prijzen.

Prijsuitreiking en afsluiting:
We sluiten de dag af met de prijsuitreiking voor de wedstrijdwinnaars. Daarna kunnen jullie genieten van een heerlijke dagschotel of een smakelijke salade die je kan bestellen bij het horeca team.

Inschrijving:
Schrijf je in via Mijn.BurgGolf of via onderstaand inschrijfformulier!

Bijdrage
Greenfee spelers: €55,- (eventfee en €15,50 horecabijdrage en wedstrijdgeld)
Leden: €15,50 (horecabijdrage en wedstrijdgeld)
Daarnaast vragen we een bijdrage van €10,- voor de Linda Foundation.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op deze speciale Divadag!

 

Divadag 2023

 • BurgGolf Gendersteyn
 • Ladies Only!
 • 18-holes Stableford
 • Inclusief bingo voor het goede doel
 • Shop in de pop-up Diva store

Aanmelden evenement

Meld je via het onderstaande formulier aan voor dit evenement!

  5 oktober 2023

  Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.

  Welkom bij BurgGolf Gendersteyn!

  Onze gastvrije golfbaan in hartje Brabant nabij Eindhoven. Een heuvelachtig terrein in een bosrijke omgeving.
  Volop uitdagingen, eindeloos genieten!

  Praktische informatie

  Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

  Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

  Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

  Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

  BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

  Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

  Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

  Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

  Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

  Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

  Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

  Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

  Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

  U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

  Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

  Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

  Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

  Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

  Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.