Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beste golfliefhebbers,

Na het succes van afgelopen jaar konden we er dit jaar natuurlijk niet omheen… De “Haverleij Special: Putting Lounge” staat wederom op de agenda, ditmaal op vrijdag 28 juni! Net als afgelopen jaar belooft dit weer een van de, of misschien wel de gezelligste avond van het jaar te worden bij de Haverleij.

Aan het begin van de avond lopen we eerst allemaal het 9 holes putt parcours voor een ronde strokeplay om de route te verkennen en een plaats te krijgen in het afvalschema. Vanaf de tweede ronde zullen we starten met het matchplay knock-out systeem waarbij de winnaars doorgaan naar de volgende ronde, net zo lang tot er 1 speler/speelster over blijft die gekroond zal worden tot Putting King of Queen 2024!

Tussen de rondes door, of ben je inmiddels klaar met het toernooi dan zullen wij er voor zorgen dat het je aan niets te kort zal komen. Op het terras zullen we een tribune creëren vanaf waar je de actie op de greens perfect kunt volgen, dit natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje!

Het programma voor deze avond zal er als volgt uit komen te zien:

18:00 – 19:00 uur     Ontvangst en ronde strokeplay
19:00 – 23:00 uur     Putt toernooi
23:00 – 23:30 uur     Prijsuitreiking en afsluiting

Inschrijven voor dit event is GRATIS!

Tijdens de editie van 2023 hebben we samen met alle deelnemers genoten van heerlijke hapjes en drankjes, gelachen, gedanst en natuurlijk een waanzinnig spannend put toernooi gespeeld. Aan het einde van deze gezellige avond hebben we mogen genieten van een bijzonder spannende finale waarin Ton van Rijthoven uiteindelijk tot winnaar van het toernooi werd gekroond!

Blijft dan alles het zelfde als vorig jaar? Nee natuurlijk niet! Dit jaar zullen we niet alleen op de putting green gaan spelen, maar ook op de green van hole 18! Dit betekend dus ook dat we een groter deelnemersveld kunnen ontvangen tijdens deze avond, namelijk 64 deelnemers!

Wil je op 28 juni aanstaande een gooi komen doen naar de titel “Putting King/Queen 2024”? Schrijf je dan snel in. Tijdens deze avond is het ook mogelijk om een introducee mee te nemen, dus ook je collega, buurvrouw of vrienden zijn van harte welkom om mee te komen. Na het succes van 2023 zeggen we er natuurlijk wel bij, schrijf je snel in want vol = vol!

Tot vrijdag 28 juni aanstaande!

Namens BurgGolf De Haverleij
Mark Peeters
E: m.peeters@burggolf.nl
T: 06-13754624

Friday Putting Lounge

  • BurgGolf De Haverleij – ‘s-Hertogenbosch
  • Voor BurgGolf Clubleden, LoyalTee Club leden en gasten
  • Uniek putt toernooi met een knock-out systeem

Welkom bij BurgGolf De Haverleij!

Onze gastvrije golf accommodatie in hartje Brabant nabij Den Bosch. Een heuvelachtig terrein in een bosrijke omgeving. Volop uitdagingen, eindeloos genieten. Een gezellige golfclub met mooie lussen.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.