Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op dinsdag 31 oktober organiseert Burggolf Westerpark de Halloween Night!

Deze avond beginnen wij met de Halloween punch en bijbehorende borrelplank zodat de golfbaan goed voorbereid kan worden. In het donker golfen is al spannend genoeg maar het moet natuurlijk wel veilig! De tee-boxen en bunkers worden daarom zichtbaar gemaakt.

Deze dag komen jullie de vertrouwde medewerkers op een andere manier tegen dan die jullie gewent zijn! De BurgGolf polo wordt deze avond omgeruild. Het zou erg leuk zijn als de deelnemers verkleed komen. Er zal een prijs zijn voor de beste Halloween outfit

Wie gaat er met deze prijs vandoor?
Op deze avond is iedereen welkom die kan golfen. BurgGolf Clubleden, business club leden, LoyalTee leden en greenfee gasten. Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Het programma:
17:00 uur:
Ontvangst met Halloweenpunch gevuld met oogballen en handjes
17:30 uur: Gezamenlijk genieten van de Halloween borrelplank met o.a. Smashed pumpkin, Bloedworst van Dracula, Drakenogen, Fijn gehakte vingerkootjes, Kannibalistische pootjes en de Ribbenkast van zuster Annie
18:30 uur: Vertrek naar de startholes
19:00 uur: Start shotgun 6-holes bovenste gedeelte van de golfbaan met aanvulling van de par 3 en Driving Range
21:00 uur: Terugkomst clubhuis met aansluitend de Halloween borrel

De kosten voor deze wedstrijd inclusief punch en borrelplank:
BurgGolf Clubleden:
25,00 en eventueel een golfronde
Gasten: 25,00 + 27,50 eventfee
Lichtballen: 5,00 contant aan borg

Inschrijven voor deze avond
Dat kan via Mijn.BurgGolf of door een onderstaand formulier in te vullen. Mochten  jullie nog vragen of te gekke ideeën hebben voor deze avond dan horen wij dat graag!

Team BurgGolf Westerpark – Zoetermeer

 

Halloween Night

 • BurgGolf Westerpark
 • 6-holes wedstrijd in het donker
 • Inclusief Halloween Punch en Borrelplank
 • Iedereen die kan golfen is van harte welkom!

Aanmelden evenement

Meld je via het onderstaande formulier aan voor dit evenement!

  31 oktober 2023

  Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.

  Welkom bij BurgGolf Westerpark!

  Woont u in de Randstad? Dan ligt deze golfbaan altijd dichtbij. Met mooie fairways die prachtig zijn gelegen middenin een natuurpark. Hier geniet u volop van rust, ruimte en uitdagende holes. Afslaan kunt u op onze luxe Toptracer Range waar u ook kunt genieten van een hapje en drankje.

  Praktische informatie

  Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

  Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

  Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

  Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

  BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

  Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

  Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

  Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

  Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

  Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

  Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

  Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

  Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

  U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

  Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

  Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

  Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

  Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

  Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.