Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Vrijdag 16 september 2022 is het – na 2 jaar uitstel – eindelijk zover. Dan vindt ons tweede Bossche Charity Golf Event plaats. U wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Het belooft weer een leuke dag te worden met veel sportiviteit, gezelligheid en nieuwe ontmoetingen.

Soroptimistclub De Meierij organiseert deze dag. Wij zijn onderdeel van een wereldwijd vrouwennetwerk met ca. 72.000 clubleden in 120 landen. Onze wereldwijde missie is: de levensomstandigheden en de status van vrouwen en meisjes verbeteren d.m.v. onderwijs en economische en politieke bekrachtiging. (zie www.soroptimist.nl voor meer informatie.)

Goede doel: Trees4Life
Met dit Charity Golf Event 2022 ondersteunen we het landelijke project van de Soroptimisten. Ons doel: 1000 vrouwen in Mali helpen om bomen te planten en te onderhouden, voedsel te verbouwen en een inkomen te verwerven.

Hoe ziet het programma eruit?
U wordt hartelijk ontvangen bij BurgGolf De Haverleij te ‘s-Hertogenbosch

11.30 uur: ontvangst gasten 18 holes wedstrijd
Uitreiking lunchpakket
Vanaf 12.30 uur: start 18 holes wedstrijd
13.30 uur: ontvangst gasten 9 holes wedstrijd en golf clinic
Vanaf 14.00 uur: start 9 holes wedstrijd
Van 14.00-16.00 uur: golf clinic
Vanaf 16.30-ca. 20.00 uur: borrel, loterij, prijsuitreiking en BBQ buffet.

Wat zijn de kosten?
Wedstrijd 18 holes: € 76,75,- (incl. lunchpakket)
Wedstrijd 9 holes: € 43,20
Golf clinic: € 50,70
Buffet: € 35,-
Alle prijzen zijn tevens inclusief koffie bij ontvangst en borrelhapjes bij de aansluitende borrel (exclusief drankjes).

Hoe meldt u zich aan?
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar GolfEventDeMeierij@gmail.com. Vermeld hierbij uw naam, playing handicap, emailadres, mobiele nummer, of u een buggy wenst en eventuele speciale dieetwensen. U ontvangt van ons een berichtje met aanvullende informatie over de betaling en het Golf Event. En heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via bovenstaand emailadres.

Tot slot: zegt het voort en graag tot vrijdag 16 september!

Namens Soroptimistclub De Meierij,
Nicolette van Battum, Inge Mooren,
Nelly van Kleef, Madeleine Mouwen

BurgGolf De Haverleij

  • Bossche Charity Golf Event
  • 18 holes/9 holes/clinic
  • Golfen voor het goede doel: Trees4Life
  • Georganiseerd door Soroptimistclub De Meierij
  • Iedereen is welkom!

Welkom bij BurgGolf De Haverleij!

Welkom op dé golfbaan van ’s-Hertogenbosch en omstreken. Een indrukwekkende golfbaan met mooie greens, omgeven door prachtige woonkastelen. En Bossche gastvrijheid begint bij deze gezellige golfvereniging.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.