Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Jouster Merke Bokaal

Op vrijdag 29 september 2023 organiseren we voor de zeventiende keer de Jouster Merke Bokaal bij BurgGolf Golfclub Sint Nyk.

Uitsluitend voor genodigden organisatie Jouster Merke Bokaal – Christiaan Smilde, Tjeerd Bosma en Erwin Bethlehem

Inschrijven doe je middels het aanmeldformulier op mijn.burggolf.nl of stuur een e-mail naar events.sintnicolaasga@burggolf.nl! Let op! Bij 56 deelnemers zit de wedstrijd vol, aanmeldingen daarna komen automatisch op de reservelijst.

PROGRAMMA:
13.45 uur: Ontvangst in het clubhuis
14.30 uur: Naar de startholes
15.00 uur: Start 9-holes wedstrijd d.m.v. een shotgun-start
17.00 uur: Binnenkomst deelnemers, borrel met bittergarnituur, aansluitend Barbecue.

 
KOSTEN:
BurgGolf privé- of bedrijfsleden à €23,- p.p.
Niet leden à €50,50 p.p.

Graag €10,- cash meenemen voor de muziek! Dit kun je betalen bij de wedstrijdcommissie bij de inschrijving (ophalen scorekaart).

Bovenstaande is inclusief; deelname aan de wedstrijd, bittergarnituur tijdens de borrel en aansluitend de barbecue. Consumpties en eventuele extra’s worden op basis van nacalculatie per persoon berekend. De gehele rekening kun je aan het eind van de avond voldoen.

Heb je vragen over de wedstrijd? Neem dan contact op met de Jouster Merke Bokaal wedstrijdcommissie. Je kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren, daarna zullen wij de deelname kosten doorbelasten. Annuleren kan alleen via events.sintnicolaasga@burggolf.nl.

 

Schrijf je snel in! Bij 56 deelnemers is de wedstrijd vol.

Met sportieve groet,
De Wedstrijdcommissie

Christiaan Smilde
Erwin Bethlehem
Tjeerd Bosma

Jouster Merke Bokaal 2023

  • De 17e editie!
  • Uitsluitend voor genodigden organisatie Jouster Merke Bokaal
  • 9-holes wedstrijd d.m.v. een shotgun-start
  • Borrel en BBQ na afloop