Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Speelt u ook mee met de LoyalTee Zomertour? De leukste wedstrijd voor heel golfend Nederland. Gezellig met vrienden, familie, collega’s of relaties, alle golfers zijn welkom!

U wordt ontvangen met koffie/thee en een plaatselijke lekkernij. Halverwege zal u in de baan een versnapering ontvangen en bij terugkomst staat de bittergarnituur natuurlijk klaar Voor deze dag zal de chef een heerlijk hoofdgerecht (€ 17,50) serveren waar u zich voor kan opgeven door een e-mail te sturen naar de wedstrijdleiding.

Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen in 2 categorieën:
HCP 0 tot 18.0 en HCP 18.1 tot 36

De kosten voor deelname bedragen:
€69,- voor Greenfee spelers
€59,- voor Loyaltee leden
€20,- voor BurgGolf Clubleden

Wij hopen u te mogen begroeten bij de BurgGolf LoyalTee Zomer Tour!

Heeft u vragen?
Stuur dan een e-mail naar de LoyalTee Zomer Tour coördinator via  loyalteeclub@burggolf.nl. Inschrijven kan via Mijn.BurgGolf.nl

 

LoyalTee Zomer Tour BurgGolf

  • De Berendonck, De Purmer, De Haverleij, Westerpark, Sint Nyk en Gendersteyn
  • Reeks van 12 wedstrijden met afsluitende finale op De Purmer
  • Met gezellige afsluiting in het clubhuis

Wedstrijd data:
Zaterdag 8 april 2023, Westerpark – Zoetermeer
Zaterdag 22 april 2023, De Haverleij – Den Bosch
Zaterdag 6 mei 2023, De Purmer – Purmerend
Zaterdag 13 mei 2023, Sint Nyk – Sint Nicolaasga
Zaterdag 20 mei 2023, De Berendonck – Wijchen
Zondag 28 mei 2023, Gendersteyn – Veldhoven
Zaterdag 15 juli 2023, Westerpark – Zoetermeer
Zondag 23 juli 2023, Gendersteyn – Veldhoven
Zaterdag 12 augustus 2023, De Purmer – Purmerend
Zaterdag 26 augustus 2023, Sint Nyk – Sint Nicolaasga
Zaterdag 16 september 2023, De Berendonck – Wijchen
Zondag 1 oktober 2023, De Haverleij – Den Bosch
Zaterdag 21 oktober 2023, De Purmer – Purmerend (finale)

Welkom bij BurgGolf !

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Elke dag opnieuw. Altijd en op elke locatie herkenbaar. Van leren golfen, goedkoop golfen, mooie golfbanen, voordelige greenfee-tarieven en unieke golfarrangementen. Dat is BurgGolf. Welkom in Veldhoven, ‘s-Hertogenbosch, St. Nicolaasga, Purmerend, Wijchen en Zoetermeer! Kwaliteit. Service. Gezelligheid. Welkom!

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.