Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Dit jaar organiseert Golfschool Wijchen bij BurgGolf De Berendonck weer diverse wedstrijden speciaal voor beginnende golfers. De “Rookie/handicap 30+ wedstrijden” bieden een ideale gelegenheid om op een ontspannen manier kennis te maken met golfen in wedstrijdverband over 9 holes. Als je een lagere handicap hebt, kun je uiteraard meedoen, maar dan maak je geen kans op prijzen.

De Rookie wedstrijden zijn al jarenlang een groot succes en trekken altijd veel deelnemers. Ze zijn bijzonder geschikt voor nieuwe leden en bieden een geweldige gelegenheid om andere beginners te ontmoeten en samen te spelen. Gastspelers zijn ook van harte welkom, want gezelligheid staat voorop!

De wedstrijdleiding is in handen van Steven Scheltema, die ook aanwezig zal zijn om nuttige tips te geven en de wedstrijd te begeleiden.

Dit jaar worden er 4 wedstrijden gehouden, allemaal qualifying. De beste score van de eerste 3 wedstrijden en de score van de finale tellen mee voor het eindklassement en de titel “Rookie 2023”. Je kunt echter ook aan slechts 1 wedstrijd deelnemen en je per wedstrijd individueel inschrijven. Bij elke wedstrijd zijn er prijzen te winnen, niet alleen voor het eindklassement. Deelname kost € 5,00 per wedstrijd, en als je geen lid bent, geldt een gereduceerde greenfee van € 19,50.

De data van de wedstrijden zijn:

  • Zaterdag 20 mei
  • Zaterdag 15 juli
  • Zaterdag 19 augustus
  • FINALE op zaterdag 23 september 2023.

De ontvangst is om 14:00 uur en de start is vanaf 14:30 uur. De locatie is BurgGolf De Berendonck in Wijchen.

Voor meer informatie kun je je aanmelden bij Steven via de website www.golfschoolwijchen.nl (inschrijven via de agenda), via e-mail naar info@golfschoolwijchen.nl, of stuur een appje naar 06-42813214.

Rookie Wedstrijden

  • BurgGolf De Berendonck
  • Speciaal voor startende golfers en golfers met een HCP <30
  • Maak kennis met andere startende golfers!
  • Onder begeleiding van Golfprofessional Steven Scheltema

Welkom bij BurgGolf De Berendonck!

Volop vergezichten, waterpartijen en afwisselende bos- en waterholes. Deze verrassende en gezellige golfclub biedt mooie golfbanen en alle ruimte voor de ware golfliefhebbers.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.