Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Vier de liefde op een unieke en sportieve manier! BurgGolf Westerpark nodigt alle duo’s uit om deel te nemen aan onze Valentijns-koppelwedstrijd. Vergeet de traditionele etentjes bij kaarslicht; dit jaar draait Valentijnsdag om de perfecte partner op de golfbaan. Of je nu voor de overwinning gaat of gewoon een dag vol plezier, deze dag belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor jou en jouw golfmaatje. Is jouw Valentijn nog niet gevonden? Meld je dan juist aan, wij zorgen voor de ideale match 😉

💕 Dagprogramma:

11:00 – 12:00 Ontvangst met koffie/thee en een speciale Valentijns-lekkernij
12:00 – 13:00 Start 18-holes koppelwedstrijd – Vind je perfecte  golfmatch!
14:00 – 15:30 Baancatering – Geniet van heerlijke hapjes en drankjes tijdens het spelen
16:30 – 17:30 Terugkomst met een gezellige borrel
18:00 – 19:00 Prijsuitreiking en uitserveren borrelplanken

💰 Inschrijving en kosten:

Schrijf jezelf en/of je partner in vóór zondag 11 februari op Mijn.BurgGolf of door een e-mail te sturen naar Marianne Kipp via events.zoetermeer@burggolf.nl

BurgGolf Clubleden (2x golfronde + 25,00)
LoyalTee Clubleden (49,- greenfee + 25,00)
Greenfee gasten (55,- eventfee + 25,00)

 

Open Nieuwjaarswedstrijd

 • BurgGolf Westerpark
 • 18-holes wedstrijd
 • Unieke manier om Valentijnsdag te vieren!
 • Vind je ideale golfpartner, perfect voor singles die een match zoeken 😉
 • Inclusief een gezellige afsluiting met borrel en prijsuitreiking

Aanmelden evenement

Meld je via het onderstaande formulier aan voor dit evenement!

  14 februari 2024

  Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.

  Welkom bij BurgGolf Westerpark!

  Woont u in de Randstad? Dan ligt deze golfbaan altijd dichtbij. Met mooie fairways die prachtig zijn gelegen middenin een natuurpark. Hier geniet u volop van rust, ruimte en uitdagende holes. Afslaan kunt u op onze luxe Toptracer Range waar u ook kunt genieten van een hapje en drankje.

  Praktische informatie

  Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

  Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

  Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

  Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

  BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

  Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

  Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

  Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

  Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

  Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

  Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

  Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

  Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

  U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

  Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

  Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

  Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

  Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

  Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.