Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Kom gezellig langs bij de leukste vrijdagmiddag borrel van Zoetermeer en omstreken!

Iedere laatste vrijdag van de maand de leukste vrijdagmiddag borrel op de Toptracer Range bij BurgGolf Westerpark en jij hoort daar bij te zijn!
De vrijdagmiddag is er om gevierd te worden! Wat is er leuker dan een middag golfen op de Toptracer Range? Met een DJ die zorgt voor meezingers, fijne achtergrondmuziek en vrolijke swingers is de sfeer altijd top. Of je nu ervaren golfer bent, lid van BurgGolf, of zelfs als je nog nooit een golfclub hebt aangeraakt, iedereen is van harte welkom. Inschrijven is niet verplicht, maar als je dat wel doet, krijg je een tweede ballenkaart ter waarde van €12,00 helemaal gratis. Kom en vier het begin van het weekend met ons op de Toptracer Range!

Join us for the most exciting Friday afternoon gathering of the month, every last Friday at the Toptracer Range in BurgGolf Westerpark. You’ve got to be there!
Friday afternoons are meant to be celebrated! What better way to do so than spending an afternoon golfing at the Toptracer Range? With a DJ on hand playing sing-alongs, great background tunes, and cheerful swingers, the atmosphere is always lively. Whether you’re an experienced golfer, a BurgGolf member, or have never even held a golf club, everyone is warmly welcomed. Registration is not required, but if you do register, you’ll receive a second ball card worth €12.00 absolutely free. Come and kick off the weekend with us at the Toptracer Range!

Vrij-Mibo Toptracer Range

 • Iedere laatste vrijdag van de maand
 • Iedereen is van harte welkom!
 • Met tips en trics van de Westerpark Golf Academy golfprofessionals

 

Aanmelden evenement

Meld je via het onderstaande formulier aan voor dit evenement!

  24 november 202329 december 202326 januari 202423 februari 202429 maart 202431 mei 202428 april 202330 juni 202318 mei 202418 mei 202418 mei 202418 mei 2024

  Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.

  Welkom bij BurgGolf Westerpark!

  Woont u in de Randstad? Dan ligt deze golfbaan altijd dichtbij. Met mooie fairways die prachtig zijn gelegen middenin een natuurpark. Hier geniet u volop van rust, ruimte en uitdagende holes. Afslaan kunt u op onze luxe Toptracer Range waar u ook kunt genieten van een hapje en drankje.

  Praktische informatie

  Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

  Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

  Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

  Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

  BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

  Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

  Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

  Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

  Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

  Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

  Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

  Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

  Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

  U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

  Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

  Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

  Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

  Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

  Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.