Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

In aanloop naar de echte Ryder cup hebben we dit jaar ons eigen Pré Ryder cup toernooi.

Welk land vertegenwoordig jij met je team?

Stel je eigen team samen, bestaande uit 4 personen (en maximaal 2 reserves).

Wanneer? 5 t/m 29 september 2023 speeldagen zijn op dinsdag en woensdag en finale op donderdag vanaf 16:00.

De Pré Ryder cup wedstrijd wordt gespeeld in Teamverband over 18 holes met als wedstrijd vorm Matchplay.

  • 1e 9 holes Teamwedstrijd 2 tegen 2 Greensome. Hierbij slaat iedere speler af waarna er met de beste bal om en om doorgespeeld wordt. Het beste resultaat wint de hole. De HCP wordt verrekend op 3/8 van de individuele HCP.
  • 2e 9 holes Singles. Hierbij spelen dezelfde spelers door, echter nu de beste tegen elkaar.

 

Inschrijving:
Schrijf je hier in vóór dinsdag 29 augustus. Inschrijfgeld voor deelname per team bedraagt €100,- en is contant of per pin af te rekenen in de shop van de WGA. Het volledige inschrijfgeld zal worden besteed aan prijzen voor de winnaars en uiteraard voor het leukst geklede team refererend aan het land waar ze voor uitkomen.

Naast de inschrijvingskosten zijn er voor niet leden greenfee kosten per ronde (18 holes) van € 27,50. Daarnaast heeft Burggolf iedere avond een daghap voor € 15,00 tot € 18,50 voor jullie klaarstaan.

Samenstelling teams:
Een team kan bestaan uit 6 deelnemers waarvan er 4 spelen per wedstrijd. Een team kan bestaan uit alleen heren of dames maar mag ook een mix zijn. Ieder team dient een teamcaptain aan te stellen. Tijdens de wedstrijddagen kan er ook een dag-captain aangesteld worden.

Meeting teamcaptains en loting:
Op donderdag 31 augustus 2023 om 19:00 uur vindt de teamcaptains meeting en loting plaats.

Wedstrijddagen:
De wedstrijddagen zullen standaard op dinsdag en woensdag plaatsvinden met een aanvangstijd van 16:00. De finale en troostfinale, inclusief feestelijke afsluiting zullen plaatsvinden op dinsdag 26 september t/m 1 oktober 2023. Hierbij zien we graag ieder team aanwezig in de outfits.

*Afwijken van speeldagen kan alleen in overleg met de captains.

Het gebruik van buggy’s is niet toegestaan.
De wedstrijdhandicap is maximaal HCP36.0, deze dient op de dag van wedstrijd voor aanvang te gelden.
Finale en feestelijke afsluiting:
Op de finaledag verwachten we iedereen in de kleding die zij tijdens de wedstrijden dragen voor het land tevens kijken we zondag 1 oktober de gehele dag de finale van de Ryder Cup op het grote scherm op BurgGolf Westerpark.

WGA Pré Ryder Cup toernooi

  • In aanloop naar de echte Ryder Cup
  • Van 5 t/m 29 september
  • Voor BurgGolf leden, LoyalTee leden en greenfee gasten
  • Met finale en feestelijke afsluiting

 

Welkom bij BurgGolf Westerpark!

Woont u in de Randstad? Dan ligt deze golfbaan altijd dichtbij. Met mooie fairways die prachtig zijn gelegen middenin een natuurpark. Hier geniet u volop van rust, ruimte en uitdagende holes. Afslaan kunt u op onze luxe Toptracer Range waar u ook kunt genieten van een hapje en drankje.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.