Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Komende winter organiseert de wedstijdcommissie opnieuw 5 Eclectic Wedstrijden. Gezelligheidswedstrijden over 9 holes met als doel om na 5 wedstrijden je perfecte kaart bij elkaar geslagen te hebben. De resultaten zijn gebaseerd op het aantal stablefordpunten per hole.

Er wordt iedere wedstrijd gestart op hole 1 en hole 10. Start je de ene week op hole 1, dan start je automatisch de wedstrijd erna op hole 10 en andersom. Elke hole die je verbetert in vergelijking met eerdere rondes telt weer mee voor je ideale score kaart.
Zo kun je zelfs met een mindere ronde je ideale scorekaart verbeteren en stijgen in het klassement. De verrekening van punten geschied op een maximale handicap van 36. Hogere handicappers kunnen gewoon meedoen maar spelen dan op handicap 36.
Stel je hebt in je eerste ronde een 5 gemaakt op hole 1 en je maakt daar in de volgende ronde een 4, dan wordt die 4 jouw nieuwe score voor hole 1. Maak je op dezelfde hole een hogere score dan in een voorgaande ronde, dan blijft de laagste score staan.
Na elke ronde volgt een dag winnaar en aan het einde van de reeks zijn er winterwinnaars met de beste kaarten over alle wedstrijden!

De 5 wedstrijd dagen
De eerste twee wedstrijden staan gepland op zondag 20 november en zondag 18 december, starttijd vanaf 12.33 uur.
De overige drie wedstrijden worden gespeeld op zondag 15 januari 2023, zondag 19 februari en zondag 19 maart.
Inschrijfgeld voor deze wedstrijden is €12,50. Dit is inclusief een lekkere “snack” bij binnenkomst, bijvoorbeeld een borrelplank, huisgemaakte snert, een broodje rookworst o.i.d.

Wij kijken uit naar een reeks spannende en gezellige wedstrijden!

Heeft u vragen?
Stuur dan een e-mail naar de Wedstrijdcommissie van BurgGolf Zoetermeer bgwedstrijdcie@gmail.com. Inschrijven kan via Mijn.BurgGolf.nl

 

Winter Eclectic BurgGolf Zoetermeer

  • BurgGolf Westerpark
  • Reeks van 5 wedstrijden
  • 9-holes Eclectic: sla uw perfecte kaart bij elkaar!
  • Met gezellige afsluiting in het clubhuis
  • Georganiseerd door de Westerpark Wedstrijd Commissie i.s.m. BurgGolf Westerpark

Welkom bij BurgGolf Westerpark!

Woont u in de Randstad? Dan ligt deze golfbaan altijd dichtbij. Met mooie fairways die prachtig zijn gelegen middenin een natuurpark. Hier geniet u volop van rust, ruimte en uitdagende holes. Afslaan kunt u op onze luxe Toptracer Range waar u ook kunt genieten van een hapje en drankje.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.