Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Komende winter organiseert de wedstijdcommissie opnieuw 5 Eclectic Wedstrijden. Gezelligheidswedstrijden over 9 holes met als doel om na 5 wedstrijden je perfecte kaart bij elkaar geslagen te hebben. De resultaten zijn gebaseerd op het aantal stablefordpunten per hole.

Er wordt iedere wedstrijd gestart op hole 1 en hole 10. Start je de ene week op hole 1, dan start je automatisch de wedstrijd erna op hole 10 en andersom. Elke hole die je verbetert in vergelijking met eerdere rondes telt weer mee voor je ideale score kaart.
Zo kun je zelfs met een mindere ronde je ideale scorekaart verbeteren en stijgen in het klassement. De verrekening van punten geschied op een maximale handicap van 36. Hogere handicappers kunnen gewoon meedoen maar spelen dan op handicap 36.
Stel je hebt in je eerste ronde een 5 gemaakt op hole 1 en je maakt daar in de volgende ronde een 4, dan wordt die 4 jouw nieuwe score voor hole 1. Maak je op dezelfde hole een hogere score dan in een voorgaande ronde, dan blijft de laagste score staan.
Na elke ronde volgt een dag winnaar en aan het einde van de reeks zijn er winterwinnaars met de beste kaarten over alle wedstrijden!

De 5 wedstrijd dagen
De eerste twee wedstrijden staan gepland op zondag 20 november en zondag 18 december, starttijd vanaf 12.33 uur.
De overige drie wedstrijden worden gespeeld op zondag 15 januari 2023, zondag 19 februari en zondag 19 maart.
Inschrijfgeld voor deze wedstrijden is €12,50. Dit is inclusief een lekkere “snack” bij binnenkomst, bijvoorbeeld een borrelplank, huisgemaakte snert, een broodje rookworst o.i.d.

Wij kijken uit naar een reeks spannende en gezellige wedstrijden!

Heeft u vragen?
Stuur dan een e-mail naar de Wedstrijdcommissie van BurgGolf Zoetermeer bgwedstrijdcie@gmail.com. Inschrijven kan via Mijn.BurgGolf.nl

 

Winter Eclectic BurgGolf Zoetermeer

  • BurgGolf Westerpark
  • Reeks van 5 wedstrijden
  • 9-holes Eclectic: sla uw perfecte kaart bij elkaar!
  • Met gezellige afsluiting in het clubhuis
  • Georganiseerd door de Westerpark Wedstrijd Commissie i.s.m. BurgGolf Westerpark

Welkom bij BurgGolf Westerpark!

Woont u in de Randstad? Dan ligt deze golfbaan altijd dichtbij. Met mooie fairways die prachtig zijn gelegen middenin een natuurpark. Hier geniet u volop van rust, ruimte en uitdagende holes. Afslaan kunt u op onze luxe Toptracer Range waar u ook kunt genieten van een hapje en drankje.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges, Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen in Purmerend, Wijchen en Den Bosch, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie. Veel golfplezier!