Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Alphen aan den Rijn kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Westerpark, Zoetermeer (30km), BurgGolf De Purmer, Purmerend (61km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (83km)

Heerlijk golfen in Alphen aan den Rijn

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Alphen aan den Rijn.

Golfbaan Alphen aan den Rijn

Zoekt u een uitstekende golfervaring in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Of u nu een ervaren golfer bent of juist wilt beginnen met deze prachtige sport, Golfbaan Westerpark in de buurt van Alphen aan den Rijn verwelkomt u met open armen. Ongeacht of u individueel wilt beginnen of met een groep, biedt onze golfbaan een laagdrempelige toegang tot deze geweldige sport. Samen met vrienden een ontspannen 18-holes ronde spelen en deze afsluiten met een heerlijke lunch of diner behoort tot de vele mogelijkheden die Golfbaan Alphen aan den Rijn te bieden heeft. Ontdek de diverse opties en geniet van een onvergetelijke golfervaring bij ons.

BurgGolf Westerpark

Geniet van de gezelligheid bij BurgGolf Westerpark, gelegen middenin het prachtige Zoetermeerse Westerpark. Ons team staat klaar om u te voorzien van uitstekende service en tomeloos enthousiasme. Bij Restaurant Kingfisher kunt u genieten van het mooiste groene terras van Zoetermeer en heerlijke gerechten. Daarnaast biedt BurgGolf Westerpark ruimte voor de organisatie van uw (zakelijke) golfdag, vergaderingen, recepties en andere evenementen. Voel u welkom en geniet van de gastvrijheid bij BurgGolf Westerpark.

  • Locatie: Middenin het prachtige Zoetermeerse Westerpark.
  • Restaurant Kingfisher: Geniet van het mooiste groene terras in Zoetermeer en heerlijke gerechten.
  • Evenementen: Ruimte voor uw (zakelijke) golfdag, vergaderingen, recepties en meer.
  • Gastvrijheid: Ons team staat klaar met uitstekende service en enthousiasme.

Golflessen bij de Westerpark Golf Academy

Leer golfen in Alphen aan de Rijn in de omgeving van Zoetermeer bij BurgGolf Westerpark. Bij ons kunt u uw golfspel verbeteren en uw techniek optimaliseren met behulp van onze deskundige PGA golfprofessionals. Onze golflessen zijn op maat gemaakt en aangepast aan uw golftalent. Van de driving range tot de putting- en chipping greens, onze oefenfaciliteiten staan tot uw beschikking om uw golfvaardigheden te verfijnen. Oefening baart kunst, dus kom langs en ontdek de mogelijkheden van de Westerpark Golf Academy.

  • Leer Golfen: Verbeter uw golfspel met deskundige PGA golfprofessionals.
  • Op Maat Gemaakt: Golflessen aangepast aan uw niveau.
  • Oefenfaciliteiten: Van driving range tot putting- en chipping greens.

BurgGolf Westerpark Toptracer Range in Zoetermeer

Ontdek de BurgGolf Westerpark Toptracer Range in Zoetermeer, gelegen vlakbij Den Haag! Onze compleet vernieuwde en overdekte luxe driving range is een waar paradijs voor golfliefhebbers. Met maar liefst 31 Toptracer afslagplaatsen en geavanceerde PowerTee Technology bieden wij een unieke ervaring die niet alleen ervaren golfers zal aanspreken, maar ook beginners en groepen die op zoek zijn naar een sportief uitje.

Toptracer Range: 31 afslagplaatsen met geavanceerde PowerTee Technology. Voor Iedereen: Of je nu een doorgewinterde golfer bent of nog nooit een club hebt vastgehouden, onze faciliteiten zijn toegankelijk voor iedereen. Unieke Ervaring: Ontdek deze buitengewone driving range, een zeldzaamheid in Nederland.

Bij de BurgGolf Westerpark Toptracer Range in Zoetermeer draait alles om plezier, verbetering van je golfvaardigheden en het creëren van onvergetelijke herinneringen met vrienden, familie of collega’s. Kom langs en beleef de fascinatie van golfen op een geheel nieuw niveau!

Ontdek Golfen in Alphen aan den Rijn bij BurgGolf Westerpark

Boek een greenfee en kom meer te weten over BurgGolf Westerpark. Of je nu nieuw bent in de golfsport of een doorgewinterde golfer, BurgGolf Westerpark in Zoetermeer, nabij Alphen aan den Rijn, biedt een onvergetelijke golfervaring. Verken onze uitgebreide oefenfaciliteiten, speel een rondje op onze prachtige baan, en geniet van heerlijke maaltijden in Restaurant Kingfisher. Ervaar de magie van golfen bij BurgGolf Westerpark en ontdek waarom we de favoriete bestemming zijn voor golfers uit Alphen aan den Rijn en ver daarbuiten.