Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Amsterdam kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf De Purmer, Purmerend (16km), BurgGolf Westerpark, Zoetermeer (47km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (76km)

Heerlijk golfen in Amsterdam

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Amsterdam.

Amsterdam de schitterende hoofdstad, internationaal bekend om haar grachten, bekende musea en natuurlijk de talrijke sportclubs die de stad een warm hart toedragen. Bezongen in meerdere liederen en internationaal bekend. De plek om vrije tijd door te brengen of heerlijk te ontspannen in één van de vele parken die de stad rijk is.

Echter, Amsterdam kenmerkt zichzelf ook met vele golfbanen. Golfbanen die aangeleged zijn op basis van bestaande landschapsinrichting. Zo ook een van de mooie creaties van Tom McAuley en Bruno Steensels, BurgGolf Purmerend.

Golfen in Amsterdam

BurgGolf de Purmer is prachtig gelegen in de Purmerpolder met behoud van het typerende landschapskarakter. De golfbaan die direct gelegen is aan Purmerend en dicht bij de omsluitingswegen A7 en N244. Een prachtig golfresort (36 holes), diverse waterpartijen en een prachtig modern clubhuis. Ideaal om de drukte van de stad Amsterdam te ontvluchten maar ook om heerlijk in het restaurant Kingfisher wat te eten of drinken.

Één lidmaatschap met meerdere locaties

BurgGolf kenmerkt zich met één lidmaatschap met meerdere locaties. Golfen hoeft u met ons lidmaatschap niet alleen in Amsterdam te doen, u bent van harte welkom op één van onze andere locaties (zonder meerprijs). Op de banen in Veldhoven, ’s Hertogenbosch, St. Nicolaasga, Wijchen en Zoetermeer vind u voldoende uitdagingen om van uw golfspel te genieten. 6 prachtige banen die Nederland rijk is, alleen onder 1 vlag; BurgGolf.

Bekijk onze mogelijkheden voor een lidmaatschap.

Driving Range Amsterdam vrij toegankelijk

Ook voor ontspanning zonder veel golfervaring kunt u terecht bij BurgGolf de Purmer. Kom gerust eens met vrienden, familie of andere bekende een balletje slaan. Één eerste kennismaking met de golfsport was nog nooit zo vrijblijvend. Zoekt u toch meer uitdaging en wilt u graag uw basistechnieken verbeteren? Wij hebben verschillende PGA Holland opgeleiden golfprofessionals in dienst die u begeleiden met uw doelen. Golf heeft oefening nodig en dat kunt u prima doen op de Driving Range nabij Amsterdam.

Bent u in het bezit van golfclubs dan kunt u tegen betaling golfballen uit de automaat halen en naar hartenlust oefenen. Geen golfclubs? Geen probleem, deze kunt u huren bij de golfshop.

Golf in Amsterdam Noord

Wilt u tijdens een vakantie of kort weekend genieten van al het moois dat de stad Amsterdam te bieden heeft en daarnaast ook genieten van rust en ruimte? Het combineren van de hoofdstad en golf is prima te doen. Shoppen in de binnenstad, het bekijken van musea en prachtige parken of een rondvaart over de Amsterdamse grachten, het is allemaal mogelijk op een steenworp afstand van BurgGolf Purmerend.

Op een kleine 20 minuten van Amsterdam noord en een half uur rijden vanaf Amsterdam Centrum bevindt zich BurgGolf de Purmer. Een prachtig resort, wijds gelegen in de Purmerpolder. Met verschillende hotels gelegen dicht bij de golfbaan leent zich deze golfbaan uitermate voor een combinatie van ontspanning en inspanning.

Golfclub Amsterdam, altijd iets te doen

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. Naast een ronde golf is het ook mogelijk om evenementen te organiseren op onze golfbaan in Amsterdam. Of het nu gaat om een bedrijfsevent of een familie-uitje, er is veel mogelijk. Wat dacht u van een clinic, waarbij u en uw gasten de beginselen van golf worden bijgebracht en tenslotte getoetst worden in de baan.

Misschien bent u die actieve golfer die liever aansluit bij georganiseerde wedstrijden, zoals de open golfwedstrijden of kiest u voor themawedstrijden. Voor zowel de recreatieve,- als prestatieve speler is er voldoende uitdaging.

Evenementen hoeven niet alleen golf gerelateerd te zijn, zo kunt u er ook voor kiezen om een vergadering te beleggen in ons prachtige restaurant. Graag komen wij met u in contact wanneer u eigentijdse ideeën heeft en gebruik wil maken van onze accommodatie.

Golfles in Amsterdam

Nog nooit gegolfd of op zoek naar de pro die uw golftechniek naar een hoger niveau gaat brengen? Binnen de gehele BurgGolf organisatie werken wij met PGA professionals. Vakmensen die voor ieder golfprobleem een oplossing verzinnen.

Het aanleren van basistechniek en u met gerichte oefeningen het golfspel eigen laten maken, voor ieder individu een ontwikkelingsplan. Voor de gevorderde speler een op maat gemaakt plan, met diverse drills die ervoor zorgen dat uw handicap daalt en het spelplezier toeneemt.