Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Bergeijk kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Gendersteyn, Veldhoven (14km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (62km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (86km)

Heerlijk golfen in Bergeijk

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Bergeijk.

Speel golf in Bergeijk

Speel golf in de nabijheid van deze Kempense gemeente. Een omgeving die zich kenmerkt met heide, eikenbossen, vennen en veengebieden. Speel ontspannen een ronde golf, op elk moment van de dag en in elk jaargetijde (lente, zomer, herfst en winter). De zanderige bodem in dit gebied zorgt ervoor dat golf spelen bijna altijd mogelijk is!

Samen golfen of samen op golfles. Bij BurgGolf kennen we vele mogelijkheden om te spelen op één van de 6 banen. Van greenfeespeler tot volwaardig lid als particulier of via een bedrijf. Wij maken graag kennis met u en bespreken de mogelijkheden.

Golfbaan Bergeijk

BurgGolf is meer dan alleen een golfclub. Ondek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf Nederland. De dichtstbijzijnde golfbaan in de buurt van Bergeijk is BurgGolf Gendersteyn. Deze ruim opgezette 25 holes golfbaan kenmerkt zich met prachtige waterpartijen en wordt tevens geroemd om haar prachtige loofbomen.

Hotel in de buurt van de golfbaan

De golfbaan ligt dicht in de buurt van Eindhoven. Leuk om een ronde golf te combineren met een bezoek aan de lichtstad of wellicht een overnachting in een van de mooie hotels die Eindhoven te bieden heeft. Van prachtig designhotel tot eenvoudig B&B, vast heeft één van de 48 hotels in deze regio uw voorkeur!

Starttijd boeken Gendersteyn

Wist u dat starttijden bij BurgGolf Gendersteyn eenvoudig online te boeken zijn? Bekijk de beschikbaarheid en mogelijkheden om met uw flight te spelen eenvoudig online. Bij BurgGolf maken we onderscheid in verschillende tarieven, waarbij het tijdstip en eventueel LoyalTee lidmaatschap invloed hebben op het speeltarief.

Golfen, eten & drinken

Of u nu een heerlijke 18-holes ronden gespeeld heeft, op de fiets langs komt of graag in een natuurlijke omgeving verblijft, het mooie aan golf is dat er bij al onze locaties horeca aanwezig is. Fraaie clubhuizen met heerlijk eten en drinken. Kom langs om te lunchen of kies voor een uitgebreid diner, wij staan graag klaar voor u.

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op!