Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Bladel kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Gendersteyn, Veldhoven (14km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (69km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (86km)

Heerlijk golfen in Bladel

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Bladel.

Een klein weetje vooraf; golfers leven langer

Vast heeft u het al eens voorbij zien komen in de vele nieuwsbladen, golf draagt bij aan een langere levensduur. Wellicht heeft het te maken dat je als golfer lekker buiten bent, in een natuurlijke omgeving en vaak omringd bent door een goed gezelschap. En precies die kernwaarden dragen bij aan het spelplezier wat u kunt ervaren tijdens het golfen, het eerste is wellicht een aangename bijkomstigheid.

Golf in Bladel

Golf is populair, zeker in tijden van Corona waarbij de maatregelen prima in acht zijn de te nemen. Golf kun je samen, samen met vrienden, samen met uw gezin en ieder op zijn of haar niveau.

Ga golfen op één van de BurgGolf banen in de buurt van Bladel. Op korte afstand vind u prachtige golfbanen waar u naast een heerlijke golfronde ook terecht kun voor een golfles bij een van onze gecertificeerde PGA golfprofessionals.

Golfles op een golfbaan in de buurt van Bladel

Onze golfprofessionals zijn er voor iedereen. Heb je nog nooit tegen een golfbal geslagen? Geen probleem, onze ervaren instructeurs brengen graag hun kennis over om van u een volleerd golfer te maken. Jong, oud en woonachtig in de buurt van Bladel? Sjoerd de Schipper en Stephan de Vight leggen u alles uit, van een basis putslag voor beginners tot een flopshot voor de gevorderde spelers, alles is mogelijk! Klaar om te starten, boek dan nu een golfles (https://www.burggolf.nl/golflessen/)

Het spelen van 18 holes op een golfclub nabij Bladel

18-holes spelen, ruim 4 uur aan plezier. Als lid of greenfeespeler bent u van harte welkom op één van onze BurgGolf banen waaronder BurgGolf Gendersteyn nabij Bladel. Reserveer uw starttijd, start met een kop koffie in ons restaurant, loop vervolgens voor uw warming-up naar de drivingrange. Nadat u wat ballen heeft geslagen start u me uw golfronde. Met goed coursemanagement moet het u vast lukken om handicap te verbeteren!

Zakelijk event organiseren op de golfbaan?

Een onvergetelijke golfdag organiseren? U bent van harte welkom op al onze BurgGolf banen! Een warm welkom met een heerlijke lunch, een 9 of 18 holes wedstrijd en als afsluiting een luxe borrel of een uitgebreid diner? Onze sales & events medewerkers maken graag kennis met u om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij goed inspelen op uw wensen en behoeftes. Combineer uw dag bijvoorbeeld met uitgebreide professionele clinics of dagcursussen voor niet-golfers.

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op.