Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Bleiswijk kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Westerpark, Zoetermeer (14km), BurgGolf De Purmer, Purmerend (92km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (96km)

Heerlijk golfen in Bleiswijk

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Bleiswijk.

Golf een heerlijk ontspannen spel waarbij je kunt genieten van de elementen die de natuur te bieden heeft. Ook in de randstad zijn er voldoende mogelijkheden om verslaafd te raken aan het spelletje. Woon je in de buurt van Bleiswijk dan zijn er diverse mogelijkheden. Wij bij BurgGolf praten u graag bij.

Golf in Bleiswijk

Koppel je de term golf aan Bleiswijk dan is die onlosmakelijk verbonden met Joost Luiten. Nederlands bekendste en meest succesvolle golfer aller tijden. Joost al jaren actief binnen internationaal golf. De Bleiswijker die in de buurt van de golfbaan Westerpark is opgegroeid heeft veelvuldig zijn oefenrondes gelopen in de buurt van de golfbanen die rondom Bleiswijk liggen. Joost veroverde in zijn carrière  6 Europese tour overwinningen, speelde in 17 majors en schreef geschiedenis door de laagste finaleronde ooit te spelen als Challange Tour winnaar. De golfbaan van BurgGolf Zoetermeer is al binnen 20 minuten te bereiken vanaf Bleiswijk. Absoluut de moeite waard voor een bezoek!

Golfclub in de buurt van Bleiswijk

Dat er in de regio van Bleiswijk meerdere banen te bespelen zijn heeft te maken met de vraag naar golf. In deze regio vind je tal van banen waaronder BurgGolf Zoetermeer, die prima inspelen op de behoefte van de beoefenaars. Een fijne 18-holes golfronde gecombineerd met een hapje en een drankje. Kies ervoor om 9 holes te lopen (gemiddeld 2 uur) of kies voor een 18-holes ronde (gemiddeld 4-uur) en sluit af met een lunch of diner in ons restaurant KingFisher. Want wees eerlijk, een ronde golf is eigenlijk een dagbeleving.

Starttijden golf Bleiswijk

Voor het boeken van een starttijd kunt u terecht op onze website, klik hier. Maakt u liever telefonisch een afspraak of komt u gerust al eens naar onze golfbaan toe en plan uw golfronde bij de receptie.