Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Boxtel kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (19km), BurgGolf Gendersteyn, Veldhoven (36km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (50km)

Heerlijk golfen in Boxtel

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Boxtel.

Perfecte golfervaring in Boxtel; geniet bij BurgGolf Haverleij in Den Bosch

Golfen is een sport die steeds meer mensen aantrekt in Nederland. Als je op zoek bent naar een golfbaan in Boxtel, hoewel deze stad momenteel geen eigen golfbaan heeft, hebben we een fantastisch alternatief voor je. BurgGolf Haverleij, gelegen in Den Bosch, biedt een onvergetelijke golfervaring en nog veel meer. In dit artikel zullen we je alles vertellen over het spelen van een ronde golf, golflessen op maat en de mogelijkheid om te dineren of lunchen op onze prachtige locatie.

BurgGolf Haverleij in Den Bosch – de ideale golfbestemming

BurgGolf Haverleij, gelegen in Den Bosch, is een toplocatie voor golfliefhebbers van alle niveaus. Hoewel het niet in Boxtel ligt, is het gemakkelijk bereikbaar en biedt het een uitstekend alternatief voor golfers in de regio.

Een ronde golf spelen op BurgGolf Haverleij

Bij BurgGolf Haverleij kun je genieten van een onvergetelijke ronde golf. Met prachtige fairways, uitdagende bunkers en perfect onderhouden greens biedt onze golfbaan de ideale omgeving voor een dag vol golfplezier. Of je nu een doorgewinterde golfer bent of een beginner, iedereen is welkom om te spelen op onze golfbaan.

Golflessen op maat

Voor golfers die hun spel willen verbeteren, biedt BurgGolf Haverleij professionele golflessen op maat aan. Onze ervaren golfprofessionals staan klaar om je techniek te verfijnen, je swing te verbeteren en je golfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginner bent die de basis van het golfen wil leren of een ervaren golfer die zijn prestaties wil verbeteren, we bieden lessen en programma’s die aan je behoeften voldoen.

Dineren of lunchen in de buurt van Boxtel

Na een dag golfen kun je bij BurgGolf Haverleij ook genieten van een heerlijke maaltijd. Of je nu wilt dineren of lunchen, onze locatie biedt smakelijke gerechten en een ontspannen sfeer. Het is de perfecte manier om je golfdag af te sluiten en te ontspannen met vrienden of familie.

Golfen in Noord-Brabant

Hoewel Boxtel zelf geen golfbaan heeft, biedt BurgGolf Haverleij in Den Bosch een fantastisch alternatief voor golfers in de regio. Of je nu komt om een ronde golf te spelen, golflessen op maat te volgen of te genieten van een heerlijke maaltijd op onze locatie, we staan voor je klaar om je de ultieme golfervaring te bieden. Dus wacht niet langer en plan je bezoek aan BurgGolf Haverleij voor een onvergetelijke dag vol golfplezier en meer. Veel golfplezier!