Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Drachten kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Sint Nyk, St. Nicolaasga (40km), BurgGolf De Purmer, Purmerend (159km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (198km)

Heerlijk golfen in Drachten

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Drachten.

Speel golf in Drachten

Een ronde golf spelen in Drachten? Helaas heeft Drachten geen eigen golfbaan, maar in de buurt van de gemeente Smallingerland bestaat er de mogelijkheid om tijdens een ronde golf te genieten van het prachtige Friesen landschap. BurgGolf Sint Nicolaasga is namelijk gevestigd in de provincie Friesland alwaar u in alle rust van een ronde golf kunt genieten.

Golfbaan in de buurt van Drachten

De golfbaan van BurgGolf is op een kleine 40 kilometer rijden vanaf Drachten. Hier treft u een prachtige, ruim opgezette golfbaan, waarbij sommige holes prachtig in het bosperceel zijn gesitueerd en andere holes gespeeld worden langs de houtwallen. Ook kom je op zowel de gele als rode lus (eerste 9 holes en tweede 9 holes) diverse waterpartijen tegen die het spel een strategische invloed geven. De baan is in 2001 ontwopren door Alan Rijks en heeft een A-status vanuit de Nederlandse Golf Federatie.

Golfclub Drachten

Dat het bij BurgGolf niet alleen om golfen gaat kunnen wij u verder uitleggen. Bij de golfclub in de buurt van Drachten kunt u ook lekker eten of samen proosten. Elk gewenst moment van de dag ben u van harte welkom in ons Kingfisher restaurant. Voor een gezellig samenzijn met vrienden of familie, een zakelijk event, vergadering met collega’s of een prachtig feest: wij denken graag met u mee om uw event perfect te organiseren. Wij beloven u een gezellige golfclub, een beeldschoon uitzicht, perfecte service en het enthousiasme van onze medewerkers. Een ontspannen gevoel. Dat is BurgGolf.

Golfles volgen in Drachten?

En wilt u eens leren golfen in Friesland? Via onze verschillende lidmaatschappen of proeflessen kunt u op uw geheel eigen manier goed leren golfen. Van uw allereerste afslag op de driving range tot veelvuldig putten op de putting green. Onze PGA professionals staan startklaar voor lessen die precies aansluiten op uw golftalent. Zoveel golfers, zoveel mogelijk. Ontdek daarvoor onze mooie golfbanen en unieke mogelijkheden.

Boek nu uw greenfee voor een ronde golf in Friesland

Boek online een starttijd voor BurgGolf Sint Nicolaasga. Tezamen met uw medespelers kunt u heerlijk genieten van de rust en de ruimte die golfclub Sint Nyck u te bieden heeft. Ook is het mogelijk om uw ronde te combineren met prachtige overnachtingen in de buurt van Drachten. Alwaar verschillende hotel en Bed and Breakfasts te vinden zijn. Wij ontvangen u met open armen!

Speel mee met een golfwedstrijd

Bij BurgGolf Sint Nicolaasga bestaat de mogelijkheid om wedstrijden te spelen, voor zowel leden als niet leden. Één van de bekendste wedstrijden die inmiddels voor de 6e keer gespeeld wordt is de Sint Nyk (Senior) open! Een prachtig 2 daags event waarbij in diverse klasse gespeeld wordt.