Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Eersel kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Gendersteyn, Veldhoven (7km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (55km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (79km)

Heerlijk golfen in Eersel

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Eersel.

Golf in Eersel

Gelegen in de Kempen treft u Eersel, de voormalig gemeente Duizel en Steensel kent van zichzelf geen volwaardig 18 holes golfbaan. Toch kunt u in de directe nabijheid genieten van het golfspel. BurgGolf biedt u de mogelijkheid om als lid of gastgolfer te spelen op één van onze 6 banen. Onze golfbanen zijn dagelijks geopend van maandag tot en met zondag. Het tijdstip van aanvang (teetime) kan volledig naar wens worden ingevuld.

Oefenfaciliteiten golf

Naast de verschillende 18-holes banen die BurgGolf te bieden heeft beschikt iedere baan ook over een meer de uitstekende practise area. Om beter te leren golfen heeft u veel oefening nodig, wat is er dan leuker dan een uitgebreide en uitdagende oefenfaciliteit?

Kom na werktijd of in uw vrije tijd naar onze banen en start direct met het oefenen van uw techniek op onze puttinggreen, chippinggreen of drinvingrange.

Golfbaan Eersel

In 2004 heeft Golfbaan Gendersteyn zich aangesloten bij BurgGolf. Deze baan gelegen in de nabijheid van Eersel is één van de 6 banen die BurgGolf rijk is. De baan kenmerkt zich met 25-holes, die werden ontworpen door golfbaanarchitect Alan Rijks. Het landschap is heuvelachtig met licht bebossing, de greens zijn ruim zo ook de aangrenzende bunkers. Ontwerpen van Alan Rijks kenmerken zichzelf door unieke terreinen die veelal het overgrote deel van het jaar toegankelijk zijn. En zeer prettig om te spelen, met volop uitdaging ook voor de betere speler.

Gendersteyn heeft karakter. Op de golfbaan, maar ook zeker ernaast. Want BurgGolf en gastvrijheid: dat is een herkenbare combinatie. Welkom in echte Brabantse gezelligheid. Bijvoorbeeld in de heerlijke ambiance van Restaurant Magnolia’s. Hier proef je altijd het verschil. En wilt u graag uw (zakelijke) evenement hier organiseren? Wij halen alles uit de kast voor een geslaagde bijeenkomst, gezamenlijk diner of feestavond. Altijd genieten. Dat is BurgGolf.

Wilt u meer te weten komen over onze golfbaan? Neem direct contact met ons op.