Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Gorredijk kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Sint Nyk, St. Nicolaasga (33km), BurgGolf De Purmer, Purmerend (142km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (181km)

Heerlijk golfen in Gorredijk

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Gorredijk.

In de provincie Friesland tref je de gemeente Opsterland met als grootste dorp Gorredijk. Gorredijk heeft zelf geen golfbaan, maar in de regio zijn een aantal golfbanen te vinden alwaar je een fantastische ronde golf kunt spelen. Want zeg nu zelf, het weidse wat de provincie te bieden heeft pas perfect bij de rust en natuur die de sport golf wil uitstralen. Gorredijk bevindt zich dicht bij de snelweg A7 en op een korte afstand van Heerenveen, door deze ligging ben je nog binnen een half uur op de golfbaan van BurgGolf.

Golf in de buurt van Gorredijk

Samen een dag genieten op een golfbaan in de buurt van Gorredijk betekend samen een ronde golf spelen op BurgGolf Sint Nicolaasga. Op hole 1 start u met een prachtige par-4 waarbij de afstand niet de grootste uitdaging is, een fairway met aan de rechter zijde water en een green die aan de linkerzijde goed beschermd is met bunkers maken de hole uitdagend! Bij ons kunt u terecht voor 9 of 18 holes golf en sluit af in ons prachtige clubhuis. Ook als niet-golfer bent u welkom voor een heerlijk lunch, diner of enkel wat drinken. Wij verwelkomen u en uw gezelschap van harte!

Golfclub Gorredijk

Dat Gorredijk geen eigen golfclub heeft wil niet zeggen dat er in nabije omgeving geen golfbanen zijn. Golfen in Friesland kan gecombineerd worden op verschillende banen waaronder golfclub Sint Nyk. Boek een hotelovernachting in de stad Heerenveen en speel op verschillende banen binnen een half uur rijden van uw hotel. Bent u woonachtig in de regio dan kunt u terecht met een greenfee of lidmaatschap van BurgGolf. Nieuw dit jaar zijn de lidmaatschappen, alwaar u de keuze heeft uit het aantal speelrondes per jaar. Als eerste golfbaan in Nederland bieden wij u de mogelijkheid zelf het aantal speelrondes te bepalen, voordeel hiervan is dat de kosten beperkt kunnen worden. We leggen ze graag aan u voor via https://www.burggolf.nl/lidmaatschappen/ .

Beginnen met Golf in Gorredijk

Ben je nog niet in het bezit van een GVB (golfvaardigheidsbewijs) of zoals wij het tegenwoordig noemen HCP 54.0 dan bestaat de mogelijkheid om dit te behalen bij BurgGolf Sint Nyk. Onze golfprofessionals helpen u graag bij het behalen van de nodige papieren zodat u overal en op iedere baan terecht kunt. Middels een stappenplan, waarbij eerste de basistechnieken worden aangeleerd, kunt u vrij snel de grote baan op. Het stappenplan geeft u een indicatie van het tijdsbestek en de vorderingen binnen de golfsport. Wilt u leren golfen? Kom eens naar Friesland, wij ontvangen u met open armen.

Golfwedstrijden in Friesland

Ook worden er in onze provincie voldoende wedstrijden georganiseerd. Één van de bekendere wedstrijden in de buurt van Gorredijk is de Sint Nyk Open. Een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor alle amateurs met een actieve handicap. Wedstrijd golf maakt de sport nog interessanter en uitdagender. Ook als niet lid bent u van harte welkom! Bekijk onze wedstrijden bij de evenementenpagina van Sint Nyk.