Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Heeg kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Sint Nyk, St. Nicolaasga (17km), BurgGolf De Purmer, Purmerend (113km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (169km)

Heerlijk golfen in Heeg

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Heeg.

Bij een bezoek aan de provincie Friesland denkt een watersporter meteen aan de plaats Heeg. In het levendige watersportdorp gelegen aan het Heegermeer worden jaarlijkse diversen evenementen georganiseerd. In het knusse centrum of direct aan het water gelegen horeca kan genoten worden van een hapje en een drankje. Wanneer je komt genieten in dit prachtige dorp zul je merken dat er veel aanbod is, ook op sportgebied!

Ga sporten kom golfen in de buurt van Heeg

Op een kleine 20 minuten rijden van Heeg vindt u de golfbaan van BurgGolf. Gelegen in het groen treft u de golfbaan van Sint Nicolaasga. Een prachtige 18-holes golfbaan, ruim opgezet met vele bosschages en waterpartijen. Op de locatie treft u een landelijk clubhuis met goede gastronomie. Tevens zijn de oefenfaciliteiten ruim opgezet, u kunt naar harte lust oefenen op de driving-range, puttengreen, chippinggreen of pitchinggreen. Een bezoek aan de golfbaan kunt u prima combineren met een overnachting in de omgeving van Heeg. Er zijn voldoende accommodaties en campigns waar u kunt verblijven. Wat dacht u van een overnachting in een hotel gelegen aan de haven of een huisje op het vakantiepark?

Golfbaan Heeg

Gaat u mee naar buiten, maak uw hoofd leeg, kom tot rust en geniet even van het uitzicht, dat is wat Heeg typeert. Precies dat gevoel wil Burggolf Sint Nyk uitstralen naar haar bezoekers en beoefenaars. Een heerlijk buitenzijn waarbij u geniet van de rust, ruimte en natuur die op de Golfbaan in Sint Nicolaasga te vinden is. De wind die heerlijk langs u afgaat wanneer u een ronde golf speelt of in de zonnige periodes waarbij de warme zon uw huid verwarmd. Golfen dient ontspanning op te roepen. Niet alleen bij uzelf maar ook bij uw medespelers. Want een ronde golf is meer dan alleen dat spelletje van teebox tot green.

Sint Nyk de golfclub in de buurt van Heeg

Dat BurgGolf Sint Nicolaasga meer is dan alleen een golfclub waar u prefect aan uw golfspel kunt werken wordt duidelijk als u er een dagje van maakt. Naast de ruim opgezette oefenfaciliteiten kunt u er terecht voor een hapje en een drankje. Ons KingFisher’s restaurant maakt uw bezoek aan de golfbaan compleet. Naast heerlijke dagschotels kunt u er uitstekend terecht voor een voedzame lunch of diner. Start de dag met een kop koffie en appelgebak, speel een ronde 18-holes en sluit af met een heerlijke diner. Wat wenst u nog meer?

Golfles in de buurt van Heeg

Zoekt u een andere daginvulling dan heerlijk toeven op het water? Bij BurgGolf bieden wij clinics aan, waarbij u tezamen met de Golfprofessional kennis maakt met de golfsport. Leer putten, chippen en swingen en sluit af met de een leuke spelvorm op de baan. Bent u al een geoefende speler, dan kunt u natuurlijk ook terecht bij één van onze PGA Holland Professionals, die samen met u geen doelstelling uit de weg gaan. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Is lid zijn noodzakelijk om te golfen bij BurgGolf Sint Nyk?

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.
Onze oefenfaciliteiten (driving ranges, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.
Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn