Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Kerkdriel kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (8km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (31km), BurgGolf Gendersteyn, Veldhoven (44km)

Heerlijk golfen in Kerkdriel

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Kerkdriel.

Golfen in de buurt van Kerkdriel?

Het kan op één van de BurgGolf banen. Kerkdriel is dan wel gelegen in Gelderland, maar net aan de andere zijde van de snelweg in Brabant tref je BurgGolf de Haverleij.

Golfen aan een natuurgebied aan de Maas, met onze prachtige waterpartijen en uitgestrekte fairways is het goed toeven. Niet alleen om een golfbal te slaan maar ook voor een hapje en een drankje.

De golfbaan dicht bij Kerkdriel

Direct gelegen aan de A2 nabij Den Bosch tref je een golfbaan aan die valt onder BurgGolf. Één van de 6 golfbanen, waarbij u als gastgolfer of gewaardeerd lid, meer dan welkom bent. Het betreft BurgGolf de Haverleij. Afhankelijk van het tijdstip van spelen hanteren we tariven voor greenfeespelers, een voordelig rondje golf spelen op een golfbaan was nog nooit zo eenvoudig. In één oogopslag ziet u via onze reserveringsmodule precies wat het kost.

18 holes golfclub Kerkdriel

BurgGolf Golfclub De Haverleij is dé 18 holes golfbaan van ‘s Hertogenbosch. Een championship baan temidden van prachtige woonkastelen en omringd door de natuur. De 2e 9 slaat u af vanaf het clubhuis!

Naast de 18 holes wedstrijdbaan is er ook een uitdagende 9 holes par-3 baan. Voor de par-3 baan hoeft u niet in het bezit te zijn van een baanpermissie, daardoor bent u als recreant ook welkom om kennis te maken met de golfsport.

Golflessen Kerkdriel

Naast het spelen van golf bent u bij ons aan het juiste adres voor kwalitatieve, hoogstaande golflessen. Onze goed opgeleiden PGA Holland Professionals nemen u graag mee om u alle facetten van golf bij te brengen. Bent u een gevorderde speler dan is het mogelijk om tijdens de golflessen aan uw specifieke vraag te voldoen om uw spel naar een hoger niveau te tillen. Golflessen zijn mogelijk van maandag tot zondag en worden op speelniveau in groepslessen of privélessen gegeven.

Lunch of diner tijdens een ronde golf?

Aan alles is gedacht in het BurgGolf concept. Diegene die liever start met een heerlijke lunch voor een ronde golf kan bij ons terecht maar ook de spelers die graag eerste een ronde golf lopen om vervolgens te genieten van een uitgebreid diner zijn meer dan welkom. Ons restaurant kan u voorzien in heerlijk eten en drinken, waarbij het u aan niets te kort zal komen. Een totaalbeleving waarbij wij graag faciliteren. Samen golfen, samen genieten, met vrienden, familie of bekenden, bij BurgGolf de Haverleij zit je goed!