Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Lommel kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Gendersteyn, Veldhoven (27km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (75km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (98km)

Heerlijk golfen in Lommel

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Lommel.

Golfen in Lommel

Wanneer je geïnteresseerd bent in het spelen van golf in de buurt van Lommel, dan heb je geluk! Er zijn verschillende golfbanen in de omgeving die je kunt bezoeken. Momenteel is er geen golfbaan in Lommel, maar in de omgeving tref je BurgGolf Gendersteyn in Veldhoven, op ongeveer 30 minuten rijden van Lommel. Deze golfclub beschikt over drie volwaardig 9-holesbanen en een aantal oefenholes, en is dus een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren golfers.

Speel golf in de buurt van Lommel

Lommel is een stad gelegen in de Belgische provincie Limburg, in het noordoosten van België. Het is gelegen nabij de grens met Nederland, ongeveer halverwege tussen Eindhoven in Nederland en Hasselt in België. Lommel ligt in de Kempen, een regio in het noordoosten van België en het zuidoosten van Nederland, die bekend staat om zijn bosrijke omgeving en heidegebieden. Precies deze karakteristieke eigenschappen tref je op de golfbaan van BurgGolf. De elementen bos, tref je op onze blauwe lus met hoogteverschillen van soms meer dan 20 meter. De gele lus is een echte parkbaan, met prominente loofbomen en vijvers in een vriendelijk glooiend landschap. Onze rode lus is iets afwijkend en oogt als een linksachtige heuvelbaan met grote waterpartijen en een flink aantal uitdagende doglegs. De baan heeft zoveel diversiteit dat alle speeleigenschappen van golf getest worden.

Golflessen op een golfclub in de buurt van Lommel

Of je nu begint met golf of je bent een ervaren speler, op de golfclub in de buurt van Lommel kun je terecht voor golflessen. Golfen in een groep of individueel, de lesmogelijkheden zijn op maat en naar eigen niveau. Ga aan de slag met de basistechnieken kort spel of verbeter jouw swing op de driving-range. Onze gekwalificeerd professionals zijn gedreven om ieder persoonlijk doel te behalen, of dat nu het behalen van plezier in golf is of het verbeteren van een handicap!

Restaurant op de golfbaan

Naast het spelen van golf kun je op onze golfbaan ook terecht voor een lunch of diner. In ons Kingfisher restaurant serveren we de mooiste lokale en seizoensgebonden gerechten. Wat dacht je van een heerlijke wildstoof in de winter of de lekkerste asperges uit de regio tijdens de lente! Maar ook voor een biertje of wijntje ben je bij ons op het juiste adres, geniet van ons prachtige hoog gelegen terras met prachtig uitzicht over de golfbaan!

Combineer golfen met een overnachting

Heb je wat langer de tijd en wil je graag golf combineren met een overnachting om bijvoorbeeld de omgeving te verkennen of meerdere golfbanen in de regio te spelen? Dan zijn er diversen mogelijkheden; overnacht in het bruisende Lommel of boek een overnachting bij een van de vele hotels die rondom BurgGolf Gendersteyn liggen in de regio Eindhoven. Boek direct een afslagtijd op BurgGolf Gendersteyn.