Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Pelt kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Gendersteyn, Veldhoven (24km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (71km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (95km)

Heerlijk golfen in Pelt

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Pelt.

Pelt is een gemeente in de Belgische provincie Limburg, gelegen in het noordoosten van het land, dicht bij de grens met Nederland. Pelt is vooral bekend om zijn prachtige natuur en de vele mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Er zijn verschillende fietsroutes die door de gemeente lopen, waaronder de beroemde Limburgse fietsroutes. Daarnaast heeft Pelt ook verschillende natuurgebieden, zoals de Plateaux en de Hageven, waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de mooie natuur.

Golfbaan nabij Pelt

Zoals u kunt lezen staat Pelt bekend om haar prachtige natuur, iets wat iedere golfer aanspreekt. Want als je een ronde wil golfen dan willen we dat natuurlijk in alle rust en ruimte. Op een klein half uur (23 minuten) rijden van Pelt treft u de Golfbaan van BurgGolf. Gelegen in het groen, in het buitengebied van Eindhoven kunt u gebruik maken van onze faciliteiten. Of u nu komt voor een ronde golf, een oefensessie of enkel ons clubhuis wilt bezoeken.

Speel golf in de buurt van Pelt

Golfen is niet alleen een leuke sport, maar het is ook goed voor je gezondheid en welzijn. Golfen kan je helpen om te ontspannen en de stress van het dagelijks leven los te laten. Daarnaast biedt golfen een prachtige kans om van de natuur te genieten. Of je nu op een uitgestrekte golfbaan of op een kleine oefenbaan speelt, je zult zeker genieten van het prachtige uitzicht op de omringende natuur.

Golfen is een zeer fysieke sport die veel energie en uithoudingsvermogen vereist. Het kan je helpen om je spieren te versterken en je uithoudingsvermogen te vergroten. Golfen is ook een geweldige manier om calorieën te verbranden en je hartslag te verhogen. Dit kan helpen om gewicht te verliezen en je cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, ook op oudere leeftijd!

Naast de fysieke voordelen, biedt golfen ook vele mentale voordelen. Het kan je helpen om je te concentreren, je zelfvertrouwen te vergroten en je te leren omgaan met frustratie en tegenslagen. Golfen is ook een sociale sport die je de kans geeft om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen op te bouwen.

Op zoek naar een golfclub in de buurt?

Zoals gezegd golfen is een fantastische sport die je gezondheid, welzijn en sociale leven kan verbeteren. En het leukste van alles is dat alles plaatsvindt in de prachtige omgeving van de natuur en in het geval voor mensen uit de regio Pelt (België) is er altijd een BurgGolf baan bij u in de buurt, zoals BurgGolf Gendersteyn.

Tot ziens op onze golfbaan

Wanneer u ons op de golfbaan ontmoet, kunt u er zeker van zijn dat u geniet van een prachtig uitzicht op de natuur terwijl u ontspant en uw vaardigheden op de golfbaan aanscherpt. Of u nu een beginnende golfer bent of een ervaren professional, er is altijd een uitdaging op de golfbaan die past bij uw niveau. Onze golfbanen zijn ontworpen om spelers uit te dagen en tegelijkertijd een unieke en plezierige golfervaring te bieden. We bieden ook lessen en clinics aan voor beginners en gevorderden, zodat u uw golfvaardigheden kunt verbeteren en plezier kunt hebben op de golfbaan.