Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Rosmalen kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (10km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (28km), BurgGolf Gendersteyn, Veldhoven (35km)

Heerlijk golfen in Rosmalen

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Rosmalen.

Golf in Rosmalen

Golf is nog steeds populair. Niet alleen onder de gepensioneerde maar ook de jeugd en jong volwassenen weten de weg goed te vinden richting de golfbaan. In de Coronajaren heeft golf kunnen floreren door de ruimte die zij kon bieden.  Zo ook in de regio Rosmalen waar een ruim aanbod is op gebied van golf. Een van de dichtstbijzijnde is BurgGolf de Haverleij. Op korte afstand van de autowegen A2 en A59.

Golfbaan nabij Rosmalen

Rosmalen gelegen in Noord-Brabant en direct aan de stad ’s Hertogenbosch en bekend van het tennistoernooi van Rosmalen (de Libema open en als voorbereiding op Wimbledon). Echter wat veel mensen niet weten is dat er prachtige golfbanen in de buurt van Rosmalen liggen. Veelal parkbanen op zandgronden die perfect te combineren zijn voor een weekend weg met familie, vrienden of bekenden. Gezien de ligging, vaak dicht bij de maas leent zich dit als de perfecte streek om eens een weekend weg te gaan! Boek een fantastisch hotel in de stad, speel golf en eet wat lekkers in één van de vele kwalitatief hoogstaande restaurants. Want herinneringen maak je samen!

BurgGolf Haverleij

Naast de 18 holes wedstrijdbaan biedt De Haverleij ook een 9 holes PAR-3 golfbaan. Ook zonder baanpermissie of GVB ben je hier van harte welkom want voor beginnende golfers organiseren zij leerzame golfclinics. Bij BurgGolf draait het natuurlijk ook om de Bossche gezelligheid. Daarvoor heten wij jou graag welkom in ons KingFishers Restaurant en alle faciliteiten voor het organiseren van vergaderingen, een feest of een zakelijke bijeenkomst. Culinaire hoogtepunten gaan hier hand in hand met een stijlvolle organisatie van jouw zakelijke of particuliere event. Wij zijn er om te ontzorgen. Alles geregeld!

Wilt je leren golfen in Den Bosch? Goed golfen begint met goed oefenen. Daarvoor bieden wij uiteenlopende lidmaatschappen of proeflessen om eens kennis te maken met het golfspel. Daarnaast kunt je bij ons natuurlijk ook uw techniek verfijnen, uw houding verbeteren of uw afslag optimaliseren. Zoveel golfers, zoveel mogelijkheden. Onze golfprofessionals staan startklaar voor lessen die precies aansluiten op jouw golftalent.

Op zoek naar een golfclub in de buurt van Rosmalen?

Kortom, ben je op zoek naar de golfbaan in de regio Rosmalen. Van starter tot gevorderde, bij ons ben je aan het juiste adres. Start vandaag nog en ontdek de vele mogelijkheden die BurgGolf te beiden heeft.

Welkom ben je ook wanneer je enkel op bezoek komt bij BurgGolf Haverleij, een kop koffie tijdens de fietstocht of de drukte van de stad ontvluchten en heerlijke een hapje eten. Wij zien jou graag!

Boek een greenfee

Ga spelen met een flight of boek een losse greenfee. Het handige bij BurgGolf is dat je in één oogopslag precies de beschikbaarheid van al onze banen kunt zien. Zo weet je precies waar je wanneer terecht kunt en de bijbehorende kosten krijg je direct in een overzicht te zien.

Boek nu een starttijd op Golfclub Gendersteyn, Golfclub de Haverleij, Golfclub de Purmer, Golfclub Sint Nyk, Golfclub de Berendonck of Golfclub Westerpark.

Tot snel op één van onze golfbanen.