Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Valkenswaard kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Gendersteyn, Veldhoven (7km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (42km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (53km)

Heerlijk golfen in Valkenswaard

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Valkenswaard.

Speel golf in de buurt van Valkenswaard

Dat het heerlijk toeven is in Valkenswaard (Noord-Brabant) weten we allemaal door het levendige uitgaansleven en de prachtige kerndorpen Dommelen, Borkel en Schaft. Maar toch is er ook plek voor ontspanning in de gemeente, dicht in de buurt bevindt zich golfbaan Gendersteyn.

Een prachtige parkbaan waar u heerlijk kunt genieten van rust en ruimte. Deze baan kenmerkt zich met prominente bomen en prachtige vijvers. Golfen in een natuurlijke omgeving, genieten van uw spel, de rust en de ruimte op één van de 2 championship courses.

Plezier in golf

Golf is bij uitstek geschikt om samen te spelen. Anders dan bij tennis, speelt u golf meestal tegen uzelf. U bent niet afhankelijk van een ander, u heeft een eigen speelsterkte (handicap), middels deze speelsterkte kunt u onderling op eigen niveau spelen. Speel als beginner tegen een topspeler en u kunt alsnog als winnaar te boek staan. Helaas toch verloren? Onze golfprofessionals helpen u graag verder om uw techniek te verbeteren.

Starten met golfen in regio Valkenswaard

Bent u startend met golf dan bieden wij verschillende mogelijkheden, van individueel training tot groepslessen. Start met een proefles, een introductiecursus of behaal uw baanpermissie in één dag.

Ga naast de lessen veel zelfstandig oefenen en u zult merken dat het spelplezier, niveau en handicap in vlot tempo vorderen!

Golfbaan Valkenswaard

Een volwaardig 18-holes golfbaan dicht bij Valkenswaard, dat is wat BurgGolf u kan bieden. Het voordeel van een lidmaatschap bij één van onze BurgGolf banen betekent dat u voor hetzelfde geld ook op andere BurgGolf banen terecht kunt. De voordelen van verschillende lidmaatschapsvormen (https://www.burggolf.nl/lidmaatschappen/) kun u terugvinden op onze website. Kies voor een lidmaatschap dat bij u past. Van een full priority lidmaatschap tot golfen met de hele familie, bij BurgGolf denken wij graag met u mee in verschillende lidmaatschapsvormen.

Vind een golfclub in de buurt van Valkenswaard

Wie tijd zegt voor ontspanning, zegt tijd voor golf! Verzet uw zinnen en kom tot rust op één van de mooiste golfbanen van Nederland. Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogstpersoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Elke dag opnieuw. Altijd en op elke locatie herkenbaar. Van leren golfen, goedkoop golfen, mooie golfbanen, voordelige greenfee-tarieven en unieke golfarrangementen. Dat is BurgGolf.

De golfclub in de buurt van Valkenswaard waar voor zowel leden als niet-leden veel events georganiseerd worden. Van gezelligheid wedstrijd tot professionele golfwedstrijden, neem deel aan een wedstrijd waar u zichzelf comfortabel bij voelt.

Totaalconcept golf

Of u nu een heerlijke 18-holes ronden gespeeld heeft, op de fiets langs komt of graag in een natuurlijke omgeving verblijft, het mooie aan golf is dat er bij al onze locaties horeca aanwezig is. Fraaie clubhuizen met heerlijk eten en drinken. Kom langs om te lunchen of kies voor een uitgebreid diner, wij staan graag klaar voor u.

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op!