Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Voorschoten kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Westerpark, Zoetermeer (10km), BurgGolf De Purmer, Purmerend (55km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (72km)

Heerlijk golfen in Voorschoten

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Voorschoten.

Golfen in Voorschoten

Voorschoten is gelegen tussen Leiden en Den haag direct aan de A4 en onder de rook van Wassenaar. Een prachtig waterrijk gebied ligt aan de Oostkant namelijk het Vlietland. Voor wie wil genieten van sport en natuur bestaat er de mogelijkheid om te golfen in Voorschoten en de daarbij liggende plaatsen, zoals BurgGolf Westerpark. De golfbaan gelegen in het naburige Zoetermeer. Alwaar men van een fantastische 18-holes ronde kan genieten met eventueel aansluitend een heerlijk diner in restaurant Kingfisher.

Golfbaan Voorschoten

Dat golf nog steeds in trek is blijkt wel uit de cijfers, Nederland telt momenteel bij 400.000 actieve NGF lidmaatschappen. Naast opkomende sporten zoals Padel blijft golf het onverminderd goed doen in de Randstad. Met een keuzemogelijkheid aan verschillende golfbanen is er altijd genoeg uitdaging te vinden. Rond Voorschoten vind je ook de Golfbaan in Zoetermeer. Deze golfaccommodatie biedt plezier aan zowel jong als oud en werd in 1990 voor het eerst bespeeld door Zkh. Prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld. De baan is ontworpen aan de hand van Joan F. Dudok van Heel die de natuurlijke glooiingen van het landschap terug bracht in de baan. De hoogte verschillen maken het voor iedere speler uitdagend om tot een goede score te komen. Het vinden van de juiste club met de juiste techniek vereist op deze baan daarom de nodig aandacht.

Golfclub Voorschoten en het volgen van lessen

Leren golfen op een golfclub in de buurt van Voorschoten? Ontdek daarvoor onze mogelijkheden. Uw golfspel verfijnen. Uw techniek optimaliseren. Onze PGA golfprofessionals helpen u op weg. Altijd even deskundig en passend bij uw golftalent. Een kwestie van aanvoelen, betrokkenheid en de juiste manier van lesgeven. U bent van harte welkom bij onze oefenfaciliteiten. Van driving range tot putting- en chipping greens. Oefening baart kunst. De golflessen op BurgGolf Westerpark worden verzorgd door de Westerpark Golf Academy.